Δελτία τύπου

Έκθεση / 28.08.2014

Μία ακόμη καινοτομία παρουσιάζει η devolo στην IFA: Ο dLAN® 1200+ WiFi ac - Gigabit Powerline συναντά το WiFi ac

devolo

Εκτός από το νέο χαρτοφυλάκιο Home Control και τον πρώτο προσαρμογέα dLAN® 1200+ Gigabit Powerline, ο ειδικός σε θέματα οικιακού δικτύου devolo, θα παρουσιάσει ένα ακόμη highlight κατά τη διάρκεια της συμμετοχής της στην έκθεση IFA: Ο προσαρμογέας devolo dLAN® 1200+ WiFi ac συνδυάζει την ταχύτερη διαθέσιμη τεχνολογία Powerline (έως 1,2 Gbps μέσω ηλεκτρικής καλωδίωσης) με το πιο σύγχρονο πρότυπο WiFi (επίσης με ταχύτητα μέχρι 1,2 Gbps μέσω WiFi ac & N). Οι επισκέπτες της IFA θα βιώσουν, από πρώτο χέρι, τον πρώτο αυτό στον κόσμο συνδυασμό, στο περίπτερο της devolo (Hall 3.2, Stand 203) και να δουν τα μοναδικά πλεονεκτήματα του dLAN® 1200+ WiFi ac.

Το Gigabit Powerline συναντά το WiFi ac

Ο νεότερος προσαρμογέας devolo dLAN® 1200+ WiFi ac ενώνει για πρώτη φορά τη νέα γενιά Powerline gigabit με το νεότερο και γρηγορότερο πρότυπο Wi-Fi: WiFi ac. Οι φορητές συσκευές, όπως smartphones, ταμπλέτες και φορητοί υπολογιστές μπορούν να επωφεληθούν από το πλήρες εύρος ζώνης της σύνδεσης στο Internet. Για ενσύρματες συσκευές διατίθενται δύο θύρες gigabit LAN. Ο dLAN® 1200+ WiFi ac διαθέτει επίσης μια ενσωματωμένη ηλεκτρική πρίζα με αντιπαρασιτικό φίλτρο δικτύου και λειτουργία γονικού ελέγχου. Τόσο η μετάδοση δεδομένων μέσω της γραμμής ρεύματος (χάρη στην τεχνολογία MIMO, με έως και 1,2 Gbps) όσο και η ασύρματη επικοινωνία μέσω του WiFi ac (στα 2,4 και 5 GHz) πληρούν τα τελευταία πρότυπα. Οι επισκέπτες της IFA θα έχουν την ευκαιρία να δουν για πρώτη φορά τους προσαρμογείς, που θα διατίθενται στα καταστήματα μέχρι το τέλος του Οκτωβρίου.

devolo Home Control - Το εύκολο «φτιάξτε μόνος σου» smart home

Ένα άλλο κομβικό σημείο της παρουσίας της devolo στην IFA θα είναι το νέο χαρτοφυλάκιο προϊόντων Smart Home, που θα φέρει την ονομασία devolo Home Control: Πρόκειται για μία μεγάλη συλλογή προϊόντων οικιακού αυτοματισμού τα οποία μπορούν να συνδυαστούν και να εξυπηρετήσουν τις εξατομικευμένες ανάγκες κάθε χρήστη. Η devolo θα παρουσιάσει τα πρώτα στοιχεία των Home Control λύσεών της κατά τη διάρκεια της IFA 2014 Οι βασικές προτεραιότητες της νέας γκάμας προϊόντων είναι η εξοικονόμηση ενέργειας, η άνεση, η ευκολία και η ασφάλεια. Μεγαλύτερη ασφάλεια επιτυγχάνεται, για παράδειγμα, με έναν ανιχνευτή καπνού, με τους ανιχνευτές κίνησης αλλά και με επαφές σε παράθυρα και πόρτες. Η αποτελεσματική εξοικονόμηση ενέργειας μπορεί να επιτευχθεί με τους θερμοστάτες, που διασφαλίζουν ότι τα δωμάτια είναι άνετα και ζεστά όταν είναι πραγματικά σε χρήση. Μεγαλύτερη άνεση και ευκολία παρέχεται, μεταξύ άλλων χαρακτηριστικών, από τη χρήση των μεταγωγικών πριζών. Οι συνδεδεμένες συσκευές μπορούν να ελέγχονται από οποιοδήποτε σημείο του σπιτικού ή ακόμα και εξ αποστάσεως μέσω του Διαδικτύου.

Η devolo θα χαρεί να σας δει από κοντά στην IFA 2014 (5-10/9 Βερολίνο) στην αίθουσα 3.2, Περίπτερο 203. Αν θέλετε να συναντήσετε προσωπικά τον Christoph Rösseler, Vice President Marketing και PR της devolo και τον Florian Szigat, PR-Manager της devolo, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε με τον Frank Mischkowski (devolo@rtfm-pr.de).