Η νέα εφαρμογή για μαγικό οικιακό δίκτυο

Όπως και το δίκτυο Magic, έτσι μαγικά παρουσιάζεται και η νέα εφαρμογή Home Network της devolo. Με αυτήν εγκαθιστάτε και ελέγχετε τους προσαρμογείς Magic ονειρεμένα απλά και φανταστικά γρήγορα. Ανεξάρτητα από το εάν είστε στο σπίτι: Με μια ματιά βλέπετε όλες τις συσκευές devolo Magic με WiFi.

Παρατηρήστε τις ταχύτητες μετάδοσης των μεμονωμένων προσαρμογέων και διαμορφώστε το οικιακό σας δίκτυο με μόνο μερικά κλικ και απίστευτα εύκολα σύμφωνα με ό,τι χρειάζεστε εσείς. Οι χρήσιμες προσβάσεις επισκέπτη ρυθμίζονται το ίδιο εύκολα, όπως και ο έλεγχος χρόνου για το οικιακό σας δίκτυο. Επίσης, ένας έξυπνος βοηθός σάς βοηθά βήμα βήμα με την εγκατάσταση του δικτύου Magic.

 

Συμβατό για

τα ακόλουθα προϊόντα Magic:

  • Magic 1 WiFi
  • Magic 2 WiFi

τα ακόλουθα προϊόντα dLAN:

  • dLAN 1200+ WiFi ac
  • dLAN 550+ WiFi
  • dLAN 550 WiFi

Υπόδειξη: Μετά την ενημέρωση του προσαρμογέα dLAN 550 WiFi, dLAN 550+ WiFi ή dLAN 1200+ WiFi μέσω του devolo Cockpit (Έκδοση 5.0.4), μπορείτε επίσης να ελέγξετε αυτά τα στοιχεία του οικείου δικτύου σας μέσω της εφαρμογής devolo Home Network App.

Ονειρεμένα απλό

Ελέγξτε το δίκτυο Magic σαν να ήταν μαγικό. Διαισθητικό, γρήγορο και ονειρεμένα απλό.

Μαγικές δυνατότητες και καινοτομίες της εφαρμογής Home Network της devolo

Μαγική γρήγορη επισκόπηση δικτύου

 

Μείνετε ενημερωμένοι! Με τη νέα Εφαρμογή Home Network της devolo βλέπετε με μια ματιά ποιοι προσαρμογείς Magic λειτουργούν στο δίκτυό σας. Και επειδή σε κάθε προσαρμογέα μπορείτε να αντιστοιχίσετε ένα μεμονωμένο όνομα, ακόμα και όταν υπάρχουν πολλές συσκευές μπορείτε να έχετε μαγικά μια γενική εικόνα τους! Και το καλύτερο: Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη νέα εφαρμογή Home Network της devolo φανταστικά εύκολα και χωρίς εγγραφή. Ξεκινήστε αμέσως!

Έξυπνος βοηθός εγκατάστασης

 

Χωρίς πολύπλοκες οδηγίες! Χωρίς ενοχλητικές δοκιμές! Ο έξυπνος βοηθός εγκατάστασης της νέας εφαρμογής Home Network της devolo σάς βοηθάει βήμα βήμα στη ρύθμιση του οικιακού σας δικτύου. Με τις πρακτικές συμβουλές του και τις προτάσεις λύσεων ξεπερνάτε κάθε δυσκολία με μαγικό τρόπο. Επίσης, είναι εκεί για να σας βοηθήσει και να σας συμβουλεύσει στην αναβάθμιση του δικτύου Magic. Οι νέοι προσαρμογείς ενσωματώνονται με τον έξυπνο βοηθό εγκατάστασης μαγικά γρήγορα και φανταστικά απλά στο οικιακό σας δίκτυο.

Διαισθητική. Εύκολη. Δωρεάν. Λήψη τώρα!

Με το καλύτερο δίκτυο εξαρχής! Φανταστικά ξεχωριστή και ονειρεμένα απλή. Η νέα εφαρμογή Home Network της devolo κάνει πραγματικότητα ό,τι μέχρι τώρα ήταν μόνο για τους ειδικούς – τώρα για όλους και τον καθένα ξεχωριστά, κάθε στιγμή. Απλώς κατεβάστε την και ξεκινήστε. Διατίθεται και για συσκευές iOS, αλλά και για συσκευές με λειτουργικό σύστημα Android.