Δελτία τύπου

ιδιώτες πελάτες / 09.02.2023

devolo Magic: η επέκταση του οικιακού δικτύου γίνεται εύκολη

devolo Magic: η επέκταση του οικιακού δικτύου γίνεται εύκολη

Υπάρχουν πολλοί λόγοι για να προχωρήσει κανείς στην επέκταση του οικιακού δικτύου. Είτε έχετε μετακομίσει σε νέο μεγαλύτερο σπίτι, είτε κάνετε κάποια ανακαίνιση, είτε απλά χρειάζεστε μεγαλύτερη κάλυψη Internet, η σειρά devolo Magic σας λύνει τα χέρια. Οι συμπαγείς προσαρμογείς της devolo μπορούν να τοποθετηθούν οποιαδήποτε στιγμή και σε όλα τα σημεία του σπιτιού με ευελιξία και να τεθούν σε λειτουργία σε σχεδόν μηδενικό χρόνο με την ευκολία που προσφέρει το σύστημα plug-and-play.

Προσαρμοσμένη επέκταση δικτύου

Στις περισσότερες περιπτώσεις, μπορεί να είναι δύσκολο να επεκταθεί ένα συμβατικό οικιακό δίκτυο που είναι βασισμένο σε μια δομημένη καλωδίωση LAN. Σε αυτή την περίπτωση απαιτείται σωστή μελέτη τη στιγμή της εγκατάστασης, αλλά και κατασκευαστικές εργασίες για την προσθήκη νέων σημείων πρόσβασης στο Internet. Η devolo με τη σειρά Magic, κάνει την επέκταση του οικιακού σας δικτύου παιχνιδάκι. Ανεξάρτητα από το αν η επέκταση δικτύου γίνεται για λόγους εργασίας ή διασκέδασης, η επέκταση του Internet σε επιπλέον δωμάτια γίνεται σχεδόν σε χρόνο μηδέν. Αρκεί να αλλάξετε τη θέση των προσαρμογέων που ήδη έχετε ή να αγοράσετε επιπλέον προσαρμογείς επέκτασης.

Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα της επέκτασης δικτύου είναι πως η μόνη τεχνική απαίτηση που χρειάζεται είναι μία πρίζα ρεύματος στο δωμάτιο που θέλετε να «φτάσει» το Internet. Έτσι το δίκτυο μεταφέρεται με ευελιξία ανάλογα με τις απαιτήσεις σας. Φυσικά υπάρχει ευελιξία επειδή όλοι οι προσαρμογείς της σειρά devolo Magic είναι συμβατοί μεταξύ τους. Οι προσαρμογείς LAN και WiFi έχουν την ικανότητα να συνδυάζονται μεταξύ τους όπως ακριβώς κάνουν όλοι οι προσαρμογείς της σειράς Magic. Ένα δίκτυο devolo μπορεί να αποτελείται μέχρι και από οκτώ προσαρμογείς και να καλύπτει αρκετά μεγάλους χώρους.

Πώς λειτουργεί το plug-and-play

Η επέκταση δικτύου επιτυγχάνεται εύκολα αφού απαιτούνται μόνο δύο βήματα: Αρχικά να τοποθετήσετε τον νέο προσαρμογέα σε μια διαθέσιμη πρίζα και στη συνέχεια τον συνδέετε στο υπάρχον δίκτυο devolo Magic πατώντας πρώτα το κουμπί σύνδεσης σε έναν υπάρχοντα προσαρμογέα και μετά το κουμπί σύνδεσης στον νέο προσαρμογέα. Δεν χρειάζεται να κάνετε τίποτε άλλο! Ο προσαρμογέας συνδέεται αυτόματα στο δίκτυο και είναι έτοιμος για χρήση!

Εφαρμογή devolo Home Networking

Όλες οι ρυθμίσεις του δικτύου Magic γίνονται αυτόματα κατά τη σύνδεσή του. Εάν ο προσαρμογέας έχει δυνατότητα χρήσης WiFi, τότε, για παράδειγμα, οι συσκευές μπορούν να ενσωματωθούν στο ασύρματο δίκτυο με τα ίδια δεδομένα πρόσβασης. Αρκετές πρόσθετες ρυθμίσεις είναι διαθέσιμες και μέσω της εφαρμογής devolo Home Network, η οποία διατίθεται δωρεάν για φορητές συσκευές Android και iOS. Η εφαρμογή devolo Home Network δίνει δυνατότητες όπως η ρύθμιση χρόνου σύνδεσης, γονικό έλεγχο και  δίκτυο επισκεπτών, κα. Επίσης, τολογισμικό devolo Cockpit, διατίθεται δωρεάν και είναι κατάλληλο για τη διαχείριση του δικτύου devolo από υπολογιστή με Windows, macOS ή Linux.

Τιμές και διαθεσιμότητα             

Μεμονωμένοι προσαρμογείς επέκτασης διατίθενται για όλα τα προϊόντα της σειράς προϊόντων Magic της devolo. Ο προσαρμογέας επέκτασης LAN Magic 1 μετατρέπει τις πρίζες ρεύματος σε θύρα LAN Gigabit με κόστος 59.90 ευρώ. Με τον προσαρμογέα τριπλής επέκτασης Magic 2 LAN triple μπορείτε να έχετε τρεις θύρες gigabit με 89.90 ευρώ. Τέλος, με τον προσαρμογέα επέκτασης Magic 2 WiFi 6 αποκτάτε δύο θύρες Gigabit LAN και υπερσύγχρονο mesh WiFi 6 στην τιμή των 189.90 ευρώ.

Όλες οι τιμές που αναφέρονται παραπάνω είναι προτεινόμενες τιμές λιανικής και περιλαμβάνουν ΦΠΑ. Η devolo παρέχει 3 χρόνια εγγύηση κατασκευαστή για όλα τα προϊόντα.