Καλώς ορίσατε στον φανταστικό κόσμο του devolo Magic

Ασφαλές για το μέλλον και πολύ αποτελεσματικό – αυτό είναι το devolo Magic

Η μεγαλύτερη σταθερότητα, η μεγαλύτερη εμβέλεια και η ταχύτητα έως και τα 2.400 Mbps φροντίζουν για τα φανταστικά αποτελέσματα πολυμέσων και την απεριόριστη απόλαυση Internet χωρίς συμβιβασμούς. Streamer, gamer και φίλοι των μαγικών online αποτελεσμάτων έχουν τη δυνατότητα να ζήσουν από σήμερα την οικιακή δικτύωση του μεθαύριο. Βιώσιμη και διορατική παρουσιάζεται η νέα σειρά προϊόντων του ηγέτη της παγκόσμιας αγοράς. Είτε πρόκειται για περιπέτειες εικονικής πραγματικότητας, το ψηφιακό cloud office ή το online gaming: Με το devolo Magic βάζετε από σήμερα τα θεμέλια για το ψηφιακό σπίτι του μέλλοντος. Οι καινοτόμες τεχνολογίες φροντίζουν για μια δυνατή απόδοση, ασφάλεια και την εγγυημένη άνεση devolo. Με το devolo Magic η devolo φέρνει την επανάσταση στην αξιόπιστη τεχνολογία Powerline και τη συνολική αγορά δικτύων – για να ζείτε ήδη από σήμερα το μεθαύριο.

Με το devolo Magic το ψηφιακό μέλλον είναι ήδη πραγματικότητα

Familie streamt im Wohnzimmer

Ultra-HD και 8K

Οι πρώτες τηλεοράσεις 8K είναι ήδη διαθέσιμες. Η ανάλυσή τους είναι τέσσερις φορές μεγαλύτερη σε σχέση με το Ultra-HD. Να είστε κι εσείς εκεί όταν οι πρώτες εκπομπές και αθλητικά γεγονότα μεταδίδονται σε ροή 8K. Με το devolo Magic έχετε αρκετό εύρος ζώνης διαθέσιμο.

Virtual Reality

Βυθιστείτε με το devolo Magic σε φανταστικούς εικονικούς κόσμους. Είτε πρόκειται για μια Action Adventure 360 μοιρών είτε για τη live μετάδοση ενός φεστιβάλ: χάρη στη σταθερή σύνδεση στο Internet και το Virtual Reality βρίσκεστε ακριβώς εκεί και νιώθετε πραγματικά ό,τι μέχρι τώρα μόνο ονειρεύεστε.

Online Gaming

Τέλεια απόλαυση παιχνιδιού χωρίς ενοχλητικές καθυστερήσεις: με ταχύτητα PLC έως και 2.400 Mbps με το devolo Magic είστε εξοπλισμένοι και για τα παιχνίδια του μέλλοντος. Τα παιχνίδια από το cloud φροντίζουν επιτέλους, χάρη στην καινοτόμα τεχνολογία του κορυφαίου στην αγορά, για τη διασκέδαση που ελπίζατε.

Σκοράρουμε με καινοτόμες τεχνολογίες

Mann im Arbeitszimmer arbeitet am Computer

Για κάθε σπίτι το κατάλληλο προϊόν

 

Οι προσαρμογείς devolo Magic κυκλοφορούν σε δύο εκδόσεις στην αγορά: με και χωρίς λειτουργία WiFi. Και κάθε έκδοση είναι διαθέσιμη σε δύο κατηγορίες ταχύτητας: 1.200 Mbps και 2.400 Mbps. Και οι δύο εγγυώνται μαγική απόλαυση Internet κορυφαίας κατηγορίας.

Όλοι οι προσαρμογείς devolo Magic διατίθενται μεμονωμένα ή σε πρακτική διπλή συσκευασία, το devolo Magic Starter Kit. Για κατοικίες από περ. 90 τ.μ. η devolo διαθέτει, επίσης, όλες τις συσκευές με λειτουργία WiFi ως πρακτικό Multiroom Kit με τρεις προσαρμογείς.

Τεχνολογία Powerline προσανατολισμένη με βάση την προδιαγραφή G.hn.

 

Οι προσαρμογείς devolo Magic είναι συμβατοί με όλα τα άλλα προϊόντα που βασίζονται σε G.hn και κάνουν την επανάσταση της αξιόπιστης τεχνολογίας Powerline ακόμα πιο βιώσιμη για το μέλλον.

Παραμείνετε ευέλικτοι. Οι προσαρμογείς devolo Magic είναι συμβατοί με όλους τους δρομολογητές που κυκλοφορούν στην αγορά και μπορούν να επεκταθούν οποιαδήποτε στιγμή με άλλους προσαρμογείς devolo Magic.  Ένα δίκτυο devolo Magic μπορεί να υπάρχει παράλληλα με ένα υπάρχον δίκτυο dLAN.

Άνετος έλεγχος με την εφαρμογή devolo

 

Με τη νέα εφαρμογή devolo μπορείτε να ελέγχετε το δίκτυο devolo Magic. Είτε από το smartphone είτε από το tablet: παρακολουθείτε τα πάντα. Ο πρακτικός "οδηγός εγκατάστασης" σάς βοηθά βήμα βήμα στη ρύθμιση του δικτύου devolo Magic. 
Επίσης, οι μεμονωμένες δυνατότητες διαμόρφωσης σάς δίνουν τη δυνατότητα να δημιουργήσετε ένα μοναδικό οικιακό δίκτυο. Ορίστε πρακτικές προσβάσεις επισκεπτών ή χρησιμοποιήστε τον έλεγχο χρόνου για να προσαρμόσετε το δίκτυο στις ανάγκες σας. 

Τρέχουσα τεχνολογία WiFi ac

 

Τέσσερις κεραίες φροντίζουν ώστε οι προσαρμογείς devolo Magic WiFi να χρησιμοποιούν ταυτόχρονα τις συχνότητες WiFi 2,4 και 5 GHz. Έτσι δημιουργείται ένα σταθερό οικιακό δίκτυο με το οποίο έχετε και στις φορητές σας συσκευές πάντα το μέγιστο της απόδοσης από τη σύνδεσή σας. Με τη λειτουργία πλεγματικού δικτύου λαμβάνετε το καλύτερο από το WiFi σας.

Όλοι οι προσαρμογείς devolo Magic WiFi διαθέτουν το τρέχον πρότυπο WiFi, το WiFi ac.  Οι μοντέρνες λειτουργίες πλεγματικού δικτύου WiFi φροντίζουν ώστε το smartphone να συνδέεται πάντα στο πιο ισχυρό σημείο πρόσβασης – για ασύρματη και γρήγορη σύνδεση WiFi σε όλο το σπίτι. Και χάρη στο Air-Time.Fairness οι γρήγορες συσκευές έχουν προβάδισμα στο δίκτυο και δεν τις καθυστερούν οι πιο αργές συσκευές.

devolo Magic 2 - unboxing με το Techblog.gr

Ο Κώστας είναι ένας από τους πιο διάσημους Unboxers στην Ελλάδα. Το You Tube κανάλι του “Techblog.gr”, είναι δημοφιλές ανάμεσα στα μέλη της κοινότητας της τεχνολογίας και του mobile. Βήμα – βήμα, χρησιμοποιώντας το “μαγικό κοπίδι” του, παρουσιάζει το νέο 2400Mbps devolo Magic 2 WiFi Starter Kit. Δεν είναι μόνο η διαδικασία του unboxing, αλλά το πιο σημαντικό είναι η επεξήγηση σχετικά με την τεχνολογία powerline με απλά λόγια. Το συμπέρασμα; “Κατά τη γνώμη μου, η γερμανική εταιρεία, κατασκευάζει τους πιο premium αντάπτορες”.

Με αυτά τα προϊόντα ζείτε από σήμερα το μεθαύριο.

devolo Magic 2 WiFi

 • Χάρη στη λειτουργία πλέγματος και την τεχνολογία Powerline έχετε ασύρματο, αξιόπιστο και γρήγορο WLAN και Internet σε κάθε γωνιά του σπιτιού σας.
 • Ταχύτητα Highspeed έως 2400 Mbit/s για ψηφιακή ελευθερία.
 • Δύο θύρες Gigabit LAN για σταθερές συσκευές, όπως Smart TV, κονσόλα ή υπολογιστή.
Στο προϊόν

devolo Magic 1 WiFi mini

 • Απλούστατο και διακριτικό: οι δυνατές του επιδόσεις έρχονται στο προσκήνιο. 
 • Έξυπνο δίκτυο mesh: Για μια σταθερή κάλυψη ευρείας περιοχής με ταχύτητες έως και 1200 Mbps.
 • Σταθερά μέσω των γραμμών ηλεκτρικού ρεύματος: δίνουν την καλύτερη δυνατή ασύρματη σύνδεση στο Internet.
devolo Powerline Adapter Magic 2 LAN triple liegend

devolo Magic 2 LAN triple

 • Ό,τι καλύτερο από κάθε άποψη: Οι καλύτερες επιδόσεις θύρας Gigabit-LAN με την υψηλότατη ταχύτητα των 2400 Mbps.
 • κλάσης Multimedia: οι τρεις θύρες Gigabit-LAN προσφέρουν εύκολη διασύνδεση για τις πιο απαιτητικές συσκευές multimedia.
 • Πρωτοποριακό πρότυπο: Η επανάσταση της δοκιμασμένης τεχνολογίας Powerline τώρα και με το πρωτοποριακό πρότυπο G.hn

devolo Magic 1 LAN

 • Χάρη στην τεχνολογία Powerline έχετε αξιόπιστο και γρήγορο Internet σε κάθε γωνιά του σπιτιού σας.
 • Ταχύτητα Highspeed έως 1200 Mbit/s για ψηφιακή ελευθερία.
 • Μία θύρα Gigabit LAN για σταθερές συσκευές, όπως Smart TV, κονσόλα ή υπολογιστή.