Δήλωση προϊόντος devolo

Τα πλεονεκτήματά σας

Δηλώστε το προϊόν σας εντός των πρώτων 8 εβδομάδων από την αγορά, για να επωφεληθείτε από τα παρακάτω πλεονεκτήματα εξαρχής:

 • 12 μήνες επέκταση εγγύησης: ια προσαρμογείς από τη σειρά Magic και Mesh, καθώς και WiFi 6 Repeater 5400, WiFi 6 Repeater 3000, WiFi 5 Repeater 1200 και WiFi Repeater+ ac.
 • Βελτιωμένη υποστήριξη προϊόντων: Αποκτήστε ταχύτερη, εξατομικευμένη υποστήριξη στα μέτρα σας και ενημερωθείτε πρώτοι για ενημερώσεις λογισμικού και νέα προϊόντα.

Διαβάστε τους όρους συμμετοχής για περισσότερες πληροφορίες.

Δήλωση προϊόντος

Προσθέστε κάθε προϊόν που θέλετε να δηλώσετε το ένα μετά το άλλο. Καταχωρίστε για κάθε μία από τις συσκευές τον εκάστοτε αριθμό MT και σειριακό αριθμό και κάντε κλικ στο "Προσθήκη". Εαν έχετε προϊόν Starter Kit, Multiroom Kit ή Network Kit καταχωρίστε κάθε συσκευή ξεχωριστά.

Πού βρίσκω τον αριθμό MT/σειριακό αριθμό;​​​​​​​

Προσθήκη

Προϊόντα προς δήλωση

Στοιχεία πελάτη

* Υποχρεωτικά πεδία

Αναζητάτε τον σειριακό αριθμό και τον αριθμό MT;

Τόσο ο σειριακός αριθμός όσο και ο αριθμός MT υπάρχουν στην πίσω πλευρά της συσκευής devolo.

Ο σειριακός αριθμός αποτελείται από έναν κωδικό 16 θέσεων με αριθμούς.

Παράδειγμα: S/N: 1805 1234 5789 6221

 

Ο αριθμός MT αποτελείται από κωδικό 4 θέσεων με αριθμούς.

Παράδειγμα: MT: 3081

 

Επιστροφή στη δήλωση προϊόντος

Χρειάζεστε βοήθεια;

Απευθυνθείτε στην υποστήριξή μας στον αριθμό +30 22210 84387 ή στην διεύθυνση info@devolo.gr.

Εχετε έτοιμα τα προϊόντα προς δήλωση ή το αντίστοιχο τιμολόγιο/απόδειξη.

Όροι συμμετοχής

Δήλωση προϊόντος

 • Η δήλωση προϊόντος είναι δυνατή μόνο για προϊόντα της οικογένειας προϊόντων Magic και Mesh, καθώς και WiFi 6 Repeater 5400, WiFi 6 Repeater 3000, WiFi 5 Repeater 1200 και WiFi Repeater+ ac, τα οποία διατέθηκαν απευθείας από τη devolo ή μέσω καταστημάτων λιανικής. Όλα τα άλλα προϊόντα αποκλείονται από τη δήλωση προϊόντος.
 • Η επέκταση της εγγύησης από τη δήλωση προϊόντος είναι δυνατή μόνο όταν το προϊόν δηλωθεί εντός των πρώτων 8 εβδομάδων από την αγορά.· Δικαίωμα συμμετοχής έχουν μόνο οι τελικοί πελάτες. Από την επέκταση της εγγύησης εξαιρούνται οι έμποροι και μεταπωλητές.
 • Τα στοιχεία που ζητούνται κατά τη δήλωση προϊόντος χρησιμεύουν στη βελτίωση της υπηρεσίας.
 • Σας αποστέλλουμε τακτικά προσεκτικά επιλεγμένες πληροφορίες για ενημερώσεις λογισμικού, προϊόντα και προσφορές με e-mail. Μπορείτε οποιαδήποτε στιγμή να ανακαλέσετε τη χρήση της διεύθυνσης e-mail.

Επέκταση εγγύησης

 • Σε μια δήλωση online η devolo αναλαμβάνει για τη δηλωμένη συσκευή τις υπηρεσίες που αναφέρονται στους όρους της εγγύησης στο πλαίσιο της εγγύησης κατασκευαστή διάρκειας 3 ετών, καθώς επίσης και την επέκταση εγγύησης κατά 12 μήνες.
 • Η επέκταση της εγγύησης ισχύει για το δηλωμένο προϊόν και δεν μπορεί να μεταβιβαστεί σε άλλες συσκευές. Κάθε συσκευή devolo πρέπει να δηλώνεται ξεχωριστά.
 • Η επέκταση της εγγύησης μπορεί να τεθεί σε ισχύ μόνο με υποβολή του πιστοποιητικού δήλωσης του προϊόντος.
 • Στην περίπτωση εγγύησης ή σε άλλες ερωτήσεις σχετικά με την επέκταση της εγγύησης, απευθυνθείτε στο τμήμα υποστήριξής μας.
 • Η devolo θα μπορέσει να προχωρήσει στην επιπλέον εγγύηση προϊόντος ενός έτους μόνο εφόσον προσκομισθεί το αντίστοιχο πιστοποιητικό εγγύησης προϊόντος devolo και η σχετική απόδειξη/τιμολόγιο αγοράς.