Με το Mesh WiFi, τώρα μπορείτε να απολαμβάνετε αδιάλειπτη και ισχυρή σύνδεση σε όλο το σπίτι όπως ποτέ άλλοτε. Πώς γίνεται αυτό; Χάρη στο καινοτόμο Mesh WiFi και την τεχνολογία Powerline, όλοι οι προσαρμογείς devolo Magic συνδέονται μεταξύ τους και δημιουργούν ένα ενιαίο δίκτυο προσφέροντάς σας απρόσκοπτο Internet σε όλο το σπίτι, με την πιο ισχυρή σύνδεση. Ανεξάρτητα από το πόσες συσκευές WiFi powerline χρησιμοποιείτε, όλες μοιράζονται το ίδιο όνομα και κωδικό πρόσβασης. Αυτό σημαίνει ότι είστε αυτόματα συνδεδεμένοι πάντα στο ισχυρότερο σημείο πρόσβασης WiFi και μπορείτε να κινείστε ελεύθερα σε όλο το σπίτι. Και το καλύτερο; Πάντα λαμβάνετε το πιο ισχυρό σήμα WiFi– χωρίς κολλήματα ή διακοπές!

Hausillustration ohne WiFi Mesh

Χωρίς τα πλεονεκτήματα του Mesh

Σε πολλά σπίτια το router φτάνει στα όριά του. Η συνέπεια: WiFi με διακοπές και και κακή σύνδεση.

Hausillustration mit WiFi Mesh

Με τα πλεονεκτήματα του Mesh

Με το Mesh WiFi απολαμβάνετε πάντα σε όλο το σπίτι αδιάκοπη και ισχυρή σύνδεση.

Ποιες τερματικές συσκευές επωφελούνται από το δίκτυο Mesh WiFi;

Smart TV

Θέλετε να χειρίζεστε τη Smart TV μέσω WiFi; Το Mesh WiFi φροντίζει για ένα απολαυστικά ομαλό streaming χωρίς κολλήματα και διακοπές!

Φορητές συσκευές

Χάρη στη λειτουργία roaming η τερματική σας συσκευή συνδέεται πάντα στο πιο ισχυρό σημείο πρόσβασης WiFi.

Συσκευές ήχου

Συσκευές ήχου με δυνατότητα WiFi, όπως ραδιόφωνα DAB χρειάζονται σταθερή μετάδοση δεδομένων, καθώς συνδέονται ταυτόχρονα πολλαπλοί χρήστες.

Έξυπνοι βοηθοί

Χρησιμοποιείτε την Alexa ή το Google Home; Η άνεση του Mesh σας επιτρέπει να ελέγχετε τους Έξυπνους βοηθούς χωρίς κενά στη σύνδεση.

Απρόσκοπτη λήψη χάρη στο roaming

Όλα τα WiFi powerline της σειράς devolo Magic διαθέτουν Mesh WiFi. Αυτό περιλαμβάνει νέες και βελτιστοποιημένες λειτουργίες WiFi. Με το "Fast Roaming" όλες οι ασύρματες συσκευές , όπως π.χ. smartphone ή tablet, παραμένουν μόνιμα συνδεδεμένες στο πιο ισχυρό WiFi hotspot. Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό, όταν οι χρήστες κινούνται μέσα στο σπίτι χρησιμοποιώντας τις φορητές τους συσκευές. Με το "Config Sync" τα στοιχεία διαμόρφωσης του router μεταδίνονται με ευκολία σε όλα τα σημεία πρόσβασης WiFi (κοινή SSID).


Με τη νέα λειτουργία "Airtime Fairness" οι πιο γρηγορες τερματικές συσκευές έχουν προτεραιότητα. Έτσι, για παράδειγμα, παλαιότερες συσκευές, που χρειάζονται πολύ χρόνο για μια λήψη, δεν φρενάρουν πλέον το WiFi. Η ενσωματωμένη λειτουργία "Bandsteering" επίσης φροντίζει ώστε όλες οι WiFi τερματικές συσκευές να αναθέτονται αυτόματα στο ιδανικό ασύρματο κανάλι και στη βέλτιστη συχνότητα. Όλες οι λειτουργίες Mesh διατίθενται αυτόματα στους χρήστες devolo Magic.

Hausillustration Mesh WiFi Beispiel

Σύνδεση όλων σε ένα

Το Mesh WiFi συνδέει όλους τους προσαρμογείς devolo Magic μεταξύ τους και δημιουργεί μαγικά ένα απρόσκοπτο ενιαίο ασύρματο δίκτυο – για απίστευτες συνδέσεις στο Internet σε κάθε δωμάτιο, στο μπαλκόνι και στον κήπο.


Έτσι το streaming, το gaming, το Home Office ή το Virtual Reality είναι ακόμα πιο διασκεδαστικά με τους προσαρμογείς devolo Magic WiFi!

Φανταστική απόδοση

Σαν κάτι μαγικό, το Mesh WiFi συνδέει όλους τους προσαρμογείς devolo Magic σε ένα ενιαίο δίκτυο και σας προσφέρει την πιο ισχυρή αδιάλειπτη σύνδεση στο Internet, παντού στο σπίτι. 

 

Το πρότυπο WiFi ac και η ισχυρή τεχνολογία Powerline διασφαλίζουν φανταστικά υψηλές ταχύτητες έως και 2400 Mbps.

 

Mann trainiert auf der Matte während er auf dem Tablet schaut

Τεχνολογία

 • Αόρατες δυνάμεις σε εργασία: Χάρη στο  Mesh WiFi και την τεχνολογία Powerline απολαμβάνετε , αδιάλειπτο, αξιόπιστο και γρήγορο WiFi και Internet σε όλο το σπίτι.
 • Ξεκινήστε  την πτήση σας με το Airtime Fairness: Οι γρηγορότερες συσκευές έχουν προτεραιότητα στο δίκτυο.
 • Έξυπνη σύνδεση μέσω Band Steering: Η καλύτερη χρήση των διαθέσιμων συχνοτήτων και καναλιών.
 • Συνεχής λήψη χάρη στο roaming: Κορυφαία ταχύτητα με σύνδεση στο ισχυρότερο σημείο πρόσβασης WiFi.

Με ποια προϊόντα μπορώ να έχω Mesh WiFi;

devolo Powerline Adapter Mesh WiFi 2 Multiroom Kit

devolo Mesh WiFi 2 Multiroom Kit

 • Όλες οι συσκευές devolo σχηματίζουν ένα ενιαίο δίκτυο για πλήρη κάλυψη WiFi σε όλο το σπίτι.
 • Έως και 100 τερματικές συσκευές τροφοδοτούνται με τις πιο υψηλές ταχύτητες μετάδοσης σε όλους τους χώρους, με δυνατότητα επιλογής στα 2,4 ή 5 GHz WiFi.
 • Οι πρόσθετες θύρες Gigabit LAN και η ενσωματωμένη πρίζα προσφέρουν επιπλέον δυνατότητες σύνδεσης για επιπλέον τερματικές συσκευές.

devolo Magic 2 WiFi next Multiroom Kit

 • Με το G.hn επενδύετε στην πιο σύγχρονη τεχνολογία – για πιο υψηλές ταχύτητες, πιο μεγάλη σταθερότητα και αυξημένη εμβέλεια.
 • Το Powerline είναι η καλύτερη λύση WiFi
 • Καλύτερη λήψη σήματος χάρη στη νέα τεχνολογία Multi-User MIMO
devolo Powerline Adapter

devolo Magic 1 WiFi Multiroom Kit

 • Χάρη στη λειτουργία Mesh και την τεχνολογία Powerline έχετε ασύρματο, αξιόπιστο και γρήγορο WLAN και Internet σε κάθε γωνιά του σπιτιού σας.
 • Ταχύτητα Highspeed έως 1200 Mbit/s για ψηφιακή ελευθερία.
 • Δύο γρήγορες θύρες Ethernet LAN για σταθερές συσκευές, όπως Smart TV, κονσόλα ή υπολογιστή.