Φτιάξτε μόνοι σας το έξυπνό σας σπίτι!

Ο οικιακός αυτοματισμός devolo διευκολύνει την καθημερινότητά σας στο σπίτι, πολύ απλά. Ελέγξτε τη θέρμανση, τον φωτισμό και τις ηλεκτρικές συσκευές εύκολα και διαισθητικά, όπως και την ασφάλεια του σπιτιού σας και την κατανάλωση ενέργειας. 

 

Αποκτήστε τον έλεγχο του σπιτιού σας κάθε στιγμή  με το πάτημα ενός κουμπιού, με συγκεκριμένο πρόγραμμα ή μέσα από την εφαρμογή. Επιλέξτε τις κατάλληλες συσκευές devolo για τους χώρους του σπιτιού που επιθυμείτε να αυτοματοποιήσετε, μέσα από την ευρεία γκάμα προϊόντων devolo Home Control.  

Η καρδιά του έξυπνου σπιτιού

Η καρδιά του έξυπνου σπιτιού σας είναι η κεντρική μονάδα devolo Home Control, την οποία συνδέετε απλώς σε όποια πρίζα επιθυμείτε. Μέσω της κεντρικής μονάδας προγραμματίζετε, στη συνέχεια, όλες τις συσκευές που θέλετε χρησιμοποιήσετε.

 

Αυτοί οι έξυπνοι βοηθοί αποτρέπουν τις σοβαρές ζημιές

επαφή πόρτας/παραθύρου

Με την επαφή πόρτας/παραθύρου δυσκολεύετε την είσοδο απρόσκλητων επισκεπτών ή τυχόν διαρρηκτών στο σπίτι σας. Η εφαρμογή Home Control  σας ενημερώνει για κάθε συμβάν ακόμα και όταν είστε εκτός σπιτιού.

ανιχνευτή ροής νερού

Με τον ανιχνευτή ροής νερού προλαμβάνετε τις σοβαρές συνέπειες που μπορεί να προκληθούν από δυνατές καταιγίδες και μη στεγανούς αγωγούς. Έτσι, μπορείτε να περιορίσετε στο ελάχιστο τις ζημιές.

σειρήνα συναγερμού

σειρήνα συναγερμού εκπέμπει έναν δυνατό ήχο σήματος. Έτσι, ανάλογα με τον συνδυασμό των αισθητήρων που έχετε επιλέξει, ενημερώνεστε τόσο για ένα ανεπιθύμητο άνοιγμα της πόρτας ή παραθύρου, όσο και για μια διαρροή νερού.

Αυτό είναι ένα έξυπνο σπίτι!

Χάρη στις καινοτόμες τεχνολογίες που χρησιμοποιούνται, επωφελείστε από μία σωστή δικτύωση, από την δυνατότητα διαχείρισης από απόσταση, αλλά και τον προγραμματισμό όλων των λειτουργιών που υπάρχουν σε ένα έξυπνο σπίτι.

Σύμφωνα με τον ορισμό, το «έξυπνο σπίτι» αποτελεί ένα γενικό όρο για πολλαπλούς αυτοματισμούς που:

 

  • Βελτιώνουν την ποιότητα ζωής
  • Προσφέρουν μεγαλύτερη ασφάλεια και προστασία στο σπίτι
  • Επωφελείστε από την αποδοτικότερη χρήση της ενέργειας

Απλά και έξυπνα: mydevolo και η εφαρμογή devolo Home Control

Μπορείτε να ελέγχετε με άνεση τα προϊόντα devolo Home Control χάρη στο άνετο και φιλικό προς τον χρήστη λογισμικό, το οποίο διατίθεται με τη μορφή της δωρεάν εφαρμογής devolo Home Control για smartphone ή μέσω web browser. Το μόνο που χρειάζεται είναι να την κατεβάσετε, να εγγραφείτε μία φορά με τη διεύθυνση e-mail σας και να απολαύσετε όλα τα πλεονεκτήματα άμεσα.

 

Εάν θέλετε να ελέγχετε τις συσκευές Home Control μέσω web browser, μπορείτε πολύ εύκολα να εγγραφείτε στην web πλατφόρμα mydevolo και να χρησιμοποιήσετε όλες τις λειτουργίες μέσω του φορητού ή επιτραπέζιου υπολογιστή σας.