Δελτία τύπου

ιδιώτες πελάτες / 20.10.2011

Τριπλή δικτυακή πρόσβαση: Η devolo παρουσιάζει το πρώτο προσαρμογέα dLAN®-500 με τρείς ενσωματωμένες θύρες δικτύου Gigabit

devolo
Η devolo παρουσιάζει ακόμα ένα νέο μέλος της οικογένειας προϊόντων dLAN®-500 διαφοροποιώντας το με τρείς θύρες δικτύου Gigabit. Με το dLAN 500 AVtriple+ μπορείτε να δικτυώσετε όλες τις συσκευές σας μεταξύ τους και με το Internet με μια μόνο συσκευή. Ιδανικό για το γραφείο ή το σαλόνι σας. Με την επιπλέον ενσωματωμένη πρίζα δεν πάει καμία παροχή χαμένη. Το dLAN 500 AVtriple+ είναι ο αναπόσπαστος συνεργάτης σας στην οικιακή δικτύωση μέσω ρεύματος! Συνδυάζει υψηλή ταχύτητα ενός καλωδιακού δικτύου με την ευελιξία της τεχνολογίας powerline διότι κάθε πρίζα ρεύματος στο σπίτι σας γίνεται σημείο πρόσβασης για το Internet.Με ταχύτητα μετάδοσης 500 MBit/s το dLAN® 500 AVtriple+ προσφέρει υψηλότερες ταχύτητες από κοινά καλωδιακά και ασύρματα δίκτυα.

Aachen, 13. Οκτωβρίου 2011 – Η κατασκευάστρια εταιρεία devolo AG επεκτείνει τη προϊοντική παλέτα της οικογένειας dLAN®-500 – ο ταχύτερο τρόπος σύνδεσης υπολογιστών και συσκευών δικτυακής σύνδεσης μέσα από το ρεύμα.

Σε συνέχεια παρουσίασης της πολύ διακεκριμένης σειράς προϊόντων dLAN® 500 AVmini und dLAN® 500 AVplus συμπληρώνει η πρωτοπόρος κατασκευάστρια εταιρεία devolo τη παλέτα της με μια συσκευή δυνατότητας σύνδεσης τριών υπολογιστών ή δικτυακών συσκευών το dLAN® 500 AVtriple+.

Το dLAN® 500 AVtriple+ βρίσκει εφαρμογή στο χώρο του ΙΤ αλλά και των πολυμέσων. Η δυνατότητα σύνδεση τριών συσκευών τύπου Gigabit σε μια προσφέρει τη δυνατότητα επικοινωνίας με υπολογιστές εκτυπωτή ή μέσο αποθήκευσης τύπου NAS μεταξύ τους ή κει με το Internet. Ιδανικό για το γραφείο σας. Στο σαλόνι σας το συμπαγές dLAN 500 AVtriple+ συνδέει όλες τις δικτυακής ικανότητας σύνδεσης συσκευές μεταξύ τους ή με το Internet όπως Smart-TV, IPTV-Set-topbox (conex TV, HOL TV, Cyta Vision κλπ.), Media Palyer, Blu-ray-Player ή κονσόλα παιχνιδιού. Με τη τεχνολογία σύνδεσης Gigabit ¨ολες οι συσκευές εκμεταλλεύονται το πλήρες εύρος ταχύτητας της συσκευής dLAN® 500. Έτσι μπορείτε με το dLAN 500 AVtriple+ να προβάλλετε παράλληλα περισσότερα από ένα 3D-HD-Streams.

Λεπτομέρειες για το dLAN® 500 AVtriple+

Όπως γνωρίζουμε από το 500 AVplus διαθέτει και το dLAN® 500 AVtriple+ την ενσωματωμένη πρίζα– έτσι παραμένει σε κάθε δωμάτιο η πρίζα ελεύθερη. Το ενσωματωμένο φίλτρο βελτιώνει ακόμα περισσότερο τη ταχύτητα μεταφοράς δεδομένων. Για την απόλυτη ασφάλεια σας από παραβίαση του δικτύου σας προσφέρει το dLAN® 500 AVtriple+ κώδικα ασφαλείας 128-Bit-AES ο οποίος ενεργοποιείται με το πάτημα ενός μπουτόν που διαθέτει η συσκευή. Παράλληλα με τις επιδόσεις και ασφάλειας της συσκευής χαρακτηρίζει το dLAN® 500 AVtriple+ η φιλικότητα προς το περιβάλλων με πολύ χαμηλό συντελεστή κατανάλωσης ενέργειας. Σε κατάσταση αδράνειας μειώνεται η κατανάλωση της συσκευής περισσότερο από 90%. Εδώ η κατανάλωση είναι κάτω από 0,5 Watt.

Γρήγορη και ασφαλή σύνδεση χωρίς παραμετροποίηση

Η devolo δίνει μεγάλη βαρύτητα στο χρήση και φιλοσοφία ‘’τοποθέτηση και άμεση λειτουργία’’ έτσι το dLAN® 500 AVtriple+ δεν απαιτεί κανένα είδος παραμετροποίησης ή ενεργοποίησης. Αυτό που πρέπει μόνο να κάνετε είναι: Τοποθετείτε τη συσκευή στη πρίζα, συνδέετε τη συσκευή μέσο του καλωδίου δικτύου με τη συσκευή σας π.χ με το Router σας και είστε online. Για προχωρημένους χρήστες προσφέρει η devolo το λογισμικό dLAN Cockpit προβάλλοντας το δίκτυο στην οθόνη σας με δυνατότητα επιπλέον παραμετροποίησης. Το λογισμικό διατήθεται δωρεάν μαζί με την αγορά της συσκευής ή από το διαδίκτυο.

Το devolo dLAN® 500 AVtriple+ είναι διαθέσιμο από τον Οκτώβριο 2011 στα εξουσιοδοτημένα καταστήματα. Η devolo προσφέρει τη συσκευή σε starter kit (δύο τεμάχια Λιανική τιμή 179,90 €) και single kit (ένα τεμάχιο 99,90 €).