Δελτία τύπου

Έκθεση / 02.09.2015

Καλύτερο WiFi, χάρη στην devolo! Νέο WiFi App στην IFA 2015 δείχνει το ιδανικό σημείο τοποθέτησης του WiFi Repeater

devolo

Μία δωρεάν εφαρμογή, που θα παρουσιαστεί από την devolo στα πλαίσια της IFA 2015, δίνει στο χρήστη τη δυνατότητα να καθορίσει το τέλειο σημείο τοποθέτησης ενός WiFi Repeater για αναμετάδοση του ασύρματου σήματος. Επιπλέον, η εφαρμογή προσφέρει τη δυνατότητα γενικού ελέγχου της απόδοσης του ασύρματου οικιακού δικτύου. Επαρκή άραγε η ασύρματη κάλυψη για το δωμάτιο των παιδιών, ή πρέπει να επέμβει κάποιος τεχνικός; Απαντήσεις σε αυτά και άλλα παρόμοια ζητήματα δίνει το νέο devolo WiFi app.

Μετά τη λήψη της εφαρμογής από το Google Play ο χρήστης καθοδηγείται βήμα προς βήμα μέσα από τη διαδικασία: Αρχικά γίνεται σύνδεση με τον router. Στη συνέχεια, το αντίστοιχο smartphone του χρήστη θα πρέπει να απομακρύνεται όλο και περισσότερο από τον router, ενώ μια οθόνη ενημερώνει με πληροφορίες, σχετικά τη δύναμη του ασύρματου σήματος. Μόλις η εφαρμογή εντοπίσει το σημείο βέλτιστης τοποθέτησης του WiFi Repeater, το κινητό τηλέφωνο δονείται. Ο χρήστης μπορεί τώρα να εντοπίσει την πλησιέστερη πρίζα και να βάλει εκεί σε λειτουργία κάποιον υφιστάμενο ή έναν νέο WiFi Repeater. Όποιος θέλει γενικές πληροφορίες για το ασύρματο σήμα στο χώρου, υπάρχει ένα δεύτερο μενού που τον ενημερώνει κατάλληλα. H εφαρμογή ενημερώνει σχετικά με την τρέχουσα απόδοση του WiFi, ενώ σε περίπτωση κακής απόδοσης, το app κάνει προτάσεις βελτίωσης.

Οι χρήστες μπορούν με την εφαρμογή αυτή, να βελτιώσουν σε χρόνο μηδέν και χωρίς την ανάγκη εξειδικευμένων γνώσεων, το ασύρματο δίκτυο τους με τον devolo WiFi Repeater. Επισκέπτες, διανομείς και δημοσιογράφοι θα μπορούν να πάρουν μία πρώτη γεύση της εφαρμογής κατά τη διάρκεια παρουσίασης της στην IFA 2015 στο Hall 3.2, στο περίπτερο 225 της devolo.
 

  • Δωρεάν διάθεση στο Google Play Store
  • Πρώτη παρουσίαση στην IFA 2015 στο Hall 3.2, Stand 225
  • Εύκολος προσδιορισμός της βέλτιστης θέσης εγκατάστασης για τον WiFi Repeater
  • Βελτίωση του WiFi χωρίς τεχνικές γνώσεις