Δελτία τύπου

ιδιώτες πελάτες / 29.08.2017

IFA 2017: Νέο dLAN® 1200 triple+ με τρεις θύρες gigabit

IFA 2017: Νέο dLAN® 1200 triple+ με τρεις θύρες gigabit

H εταιρεία devolo AG με έδρα το Άαχεν της Γερμανίας, παρουσιάζει το νέο dLAN® 1200 triple+ στην IFA 2017 στο Βερολίνο. Τα streaming βίντεο και ήχου μεταδίδονται μέσω ηλεκτρικών γραμμών οικιακής χρήσης σε ταχύτητες έως και 1,2 gigabit. Αυτό σημαίνει ότι το νέο dLAN® 1200 triple+ παρέχει gigabit Internet σε κάθε πρίζα. Ο νέος προσαρμογέας είναι ιδανικός για γρήγορη δικτύωση όλων των συσκευών multimedia, όπως κονσόλες παιχνιδιών, smartTV, υπολογιστές και δικτυακούς εκτυπωτές. Η devolo με το φετινό σλόγκαν: "Η μαγεία μιας τέλειας σύνδεσης" δείχνει πόσο εύκολη είναι η εγκατάσταση Powerline dLAN® για τη δημιουργία γρήγορου Internet σε όλο το σπίτι!

Maximum Powerline: dLAN® 1200 triple+ από την devolo

Video streaming που καταλήγουν σε εικονίδιο προσωρινής αποθήκευσης, ακανόνιστος ήχος με αργές λήψεις και διακοπές στη σύνδεση, είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά που οφείλονται συνήθως στο γεγονός ότι ο router δεν βρίσκεται όπου απαιτείται για γρήγορη πρόσβαση στο Internet. Αλλά δεν πρέπει να είναι έτσι! Οι προσαρμογείς devolo dLAN® προσφέρουν μια απλή, αποτελεσματική λύση για γρήγορη και εύκολη δικτύωση σε επιμέρους, δωμάτια, ορόφους ή και ολόκληρα σπίτια. Για να επιτευχθεί αυτό, τα προϊόντα devolo Powerline dLAN® χρησιμοποιούν απλά τη διαθέσιμη γραμμή ρεύματος ως ένα μακρύ καλώδιο δεδομένων Ethernet.

Το νεότερο μέλος της οικογένειας των dLAN®, το 1200 triple+, παρέχει τρεις θύρες Gigabit Ethernet σε κάθε πρίζα. Αυτό καθιστά εύκολη την υποστήριξη, ολόκληρου του multimedia centre ή ενός γραφείου στο σπίτι, με γρήγορο Internet. Η διαδικασία ρύθμισης δεν απαιτεί καμία τεχνική γνώση πληροφορικής, καθώς οι προσαρμογείς συγχρονίζονται σε ζεύγος με το πάτημα ενός κουμπιού και συνδέονται αυτόματα, ενώ το δίκτυο Powerline προστατεύεται από την πρόσβαση τρίτων.

Μέγιστη εμβέλεια και σταθερότητα χάρη στην τεχνολογία devolo range+

Το dLAN® 1200 triple+ δεν προσφέρει μόνο υψηλές ταχύτητες gigabit αλλά και μεγαλύτερη εμβέλεια. Χάρη στην τεχνολογία της devolo range+, χρησιμοποιεί και τα τρία καλώδια τροφοδοσίας για τη μετάδοση δεδομένων. Αυτό επιτρέπει να επιτύχει σημαντικά υψηλότερη ταχύτητα, λειτουργική σταθερότητα και εμβέλεια έως και 400 μέτρα σε σύγκριση με τα συμβατικά Powerline. Το dLAN® 1200 triple+ είναι επίσης εξαιρετικά κατάλληλο για απαιτητικά περιβάλλοντα λειτουργίας, όπως τα παλαιότερα κτίρια.

Εξυπηρετικό, αποτελεσματικό και ασφαλές: Ενσωματωμένη πρίζα με αντιπαρασιτικό φίλτρο θορύβων

Το dLAN® 1200 triple+ είναι εξοπλισμένο με ενσωματωμένη πρίζα για την παροχή ηλεκτρικού ρεύματος έτσι ώστε να διασφαλίσει ότι καμία πρίζα στο χώρο όπου θα εγκατασταθεί, δεν θα πάει χαμένη. Για να μπορέσει ο προσαρμογέας να δείξει τη μέγιστη απόδοσή του, όλες οι συσκευές ρεύματος θα πρέπει να συνδυαστούν σε μία μόνο πρίζα. Αυτή η σειρά τροφοδοσίας συνδέεται στην τριπλή θύρα dLAN® 1200 έτσι ώστε το ενσωματωμένο αντιπαρασιτικό φίλτρο δικτύου να μπορεί να εξαλείψει τυχόν πιθανά σήματα παρεμβολών. Φυσικά, η ενσωματωμένη ηλεκτρική πρίζα είναι και συσκευή ασφαλείας για παιδιά.

dLAN® Powerline: Ασύρματο Internet σε κάθε δωμάτιο

Η devolo κατασκευάζει τους προσαρμογείς dLAN® Powerline εδώ και 15 χρόνια και είναι ένας εμπορικός και τεχνολογικός ηγέτης στον τομέα αυτό. Η αρχή πίσω από όλα είναι τόσο απλή όσο και μαγική: Η τεχνολογία των Powerline χρησιμοποιεί τις υπάρχουσες γραμμές παροχής ηλεκτρικής ενέργειας ως καλώδια δεδομένων. Δύο προσαρμογείς dLAN® είναι το μόνο που χρειάζεστε για να το κάνετε αυτό πράξη. Ο πρώτος είναι συνδεδεμένος στον router του Internet και συνδέεται σε κοντινή πρίζα. Στη συνέχεια, ο άλλος προσαρμογέας μπορεί να τοποθετηθεί σε οποιαδήποτε άλλη πρίζα στο ίδιο κύκλωμα ισχύος. Αυτός ο δεύτερος προσαρμογέας παρέχει σταθερή σύνδεση στο Internet. Αυτό σημαίνει ότι οι προσαρμογείς devolo μπορούν να παρέχουν ακόμη και Internet σε δωμάτια και ορόφους που είναι δύσκολο να αποκτήσουν πρόσβαση: Αυτή άλλωστε είναι "η μαγεία της τέλειας σύνδεσης"!

Τιμές και διαθεσιμότητα

Ο dLAN® 1200 triple+ είναι η νέα ναυαρχίδα της σειράς dLAN® από τον κορυφαίο κατασκευαστή της αγοράς, την devolo. Διατίθεται τώρα σε καταστήματα και online. Η συνιστώμενη τιμή λιανικής πώλησης συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ είναι 79,90 ευρώ για έναν προσαρμογέα. Ένα πρακτικό Starter Kit, που αποτελείται από ένα dLAN® 1200+ και ένα προσαρμογέα dLAN® 1200 triple+, κοστίζει 149,90 ευρώ (συνιστώμενη τιμή λιανικής). Η devolo παρέχει εγγύηση κατασκευαστή 3 ετών σε όλα τα προϊόντα.

Ανυπομονούμε να σας καλωσορίσουμε στο περίπτερο της devolo (αριθμός 129) στο κτίριο 6.2. Για να προγραμματίσετε ένα ραντεβού, με τα στελέχη της devolo παρακαλώ επικοινωνήστε στέλνοντας e-mail στην Red Communications, στο info@red-comm.gr ή τηλεφωνήστε στο 210-62 62 100.