Δελτία τύπου

ιδιώτες πελάτες / 28.08.2017

IFA 2017: H devolo παρουσιάζει τη νέα γενιά Gigabit Powerline dLAN® 1000

IFA 2017: H devolo παρουσιάζει τη νέα γενιά Gigabit Powerline dLAN® 1000

Η devolo θα παρουσιάσει κατά τη διάρκεια της φετινής IFA, τη νέα σειρά Powerline dLAN 1000. Οι νέοι προσαρμογείς από τη σειρά dLAN 1000 πραγματοποιούν streaming βίντεο, ήχου και δεδομένων, μέσω της οικιακής ηλεκτρικής καλωδίωσης με ταχύτητα gigabit. Αυτό μετατρέπει οποιαδήποτε πρίζα σε μία ταχύτατη σύνδεση στο Internet. Χάρη στη μοναδική τεχνολογία devolo range+, οι προσαρμογείς διαθέτουν πολύ μεγαλύτερη εμβέλεια και υψηλή απόδοση. Στο περίπτερο 129 στην αίθουσα 6.2 της IFA 2017 στο Βερολίνο, η devolo, θα παρουσιάσει με σύνθημα "Η μαγεία της τέλειας σύνδεσης" τις νέες λύσεις Powerline και θα δείξει πώς το home control παρέχει στους χρήστες, ένα απλό έξυπνο σπίτι με περισσότερη άνεση, ευκολία, ασφάλεια αλλά και εξοικονόμηση ενέργειας.

Internet σε κάθε πρίζα: Το νέο dLAN 1000 duo+ με ταχύτητα gigabit

Η κορυφαία οικιακή ψυχαγωγία βασίζεται πάντα σε μια γρήγορη και απρόσκοπτη σύνδεση στο Internet. Ωστόσο, ο router είναι συνήθως πολύ μακριά για να αξιοποιήσει πλήρως τις δυνατότητες των πολυμέσων σε όλο το σπίτι. Το εικονίδιο προσωρινής αποθήκευσης εμφανίζεται αντί του video streaming, ο ήχος εμφανίζει συνεχείς διακοπές, ενώ κατά τη διάρκεια των παιχνιδιών οι συμπαίκτες σας συνεχίζουν να σας χτυπούν…

Το νέο dLAN 1000 duo+ είναι εδώ για να αλλάξει όλα τα παραπάνω. Το νέο devolo Powerline kit μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να δημιουργήσει μια σύνδεση υψηλής ταχύτητας στο Internet σε κάθε πρίζα σε λίγα λεπτά. Για να επιτευχθεί αυτό, οι προσαρμογείς devolo χρησιμοποιούν απλώς την οικιακή ηλεκτρική καλωδίωση ως ένα μακρύ καλώδιο μεταφοράς δεδομένων. Μπορεί αυτό να ακούγεται περίπλοκο, αλλά είναι μια απλή λύση Plug & Play που μπορεί να εγκατασταθεί χωρίς καθυστέρηση. Με άλλα λόγια, είναι μαγικό!

Οι νέοι προσαρμογείς devolo dLAN 1000 duo+ μεταδίδουν και λαμβάνουν όλα τα δεδομένα μέσω των γραμμών ηλεκτρικής καλωδίωσης σε ταχύτητα gigabit. Με αυτόν τον τρόπο, γίνεται και πάλι συνεχής η ροή βίντεο ενώ το παιχνίδι δε σταματά πλέον, προς όφελος του αντιπάλου... Ο devolo dLAN 1000 duo+ παρέχει δύο multimedia ports σε κάθε υποδοχή ρεύματος για γρήγορη πρόσβαση στο Internet μέσω δικτυακού καλωδίου, ενώ η ενσωματωμένη υποδοχή ρεύματος περιλαμβάνει χαρακτηριστικά ασφαλείας για τα παιδιά.

Το νέο dLAN 1000 mini είναι συμπαγές και γρήγορο

Το νέο devolo dLAN 1000 mini είναι μικρό, συμπαγές και εξίσου γρήγορο σαν αστραπή! Διαθέτει την τελευταία τεχνολογία Powerline Gigabit σε ένα υπερσύγχρονο design. Το dLAN 1000 mini διαθέτει ένα multimedia port, καθιστώντας το ιδανικό για γρήγορη και οικονομικά αποδοτική εγκατάσταση ενός Internet access point σε κάθε πρίζα.

Τιμές και διαθεσιμότητα

Το νέο dLAN 1000 duo+ θα είναι διαθέσιμο από το Φθινόπωρο του 2017, ως Starter Kit στα 99,90 ευρώ και ως απλός προσαρμογέας στα 54,90 ευρώ (συνιστώμενες τιμές λιανικής). Το mini dLAN 1000 Mini Starter Kit θα διατίθεται με συνιστώμενη τιμή λιανικής πώλησης 89.90 ευρώ από τις αρχές του 2018. Οι μεμονωμένοι προσαρμογείς για το dLAN 1000 mini θα κοστίζουν 49,90 ευρώ ο καθένας (συνιστώμενη τιμή λιανικής). Η devolo παρέχει εγγύηση κατασκευαστή 3 ετών σε όλα τα προϊόντα.Ανυπομονούμε να σας καλωσορίσουμε στο περίπτερο της devolo (αριθμός 129) στο κτίριο 6.2. Για να προγραμματίσετε ένα ραντεβού, με τα στελέχη της devolo παρακαλώ επικοινωνήστε στέλνοντας e-mail στην Red Communications, στο info@red-comm.gr ή τηλεφωνήστε στο 210-62 62 100.

Σχετικά με την devolo

Η devolo κάνει το σπίτι έξυπνο και τις πρίζες ρεύματος πιο έξυπνες. Οι οικιακοί πελάτες χρησιμοποιούν τους προσαρμογείς Powerline της devolo για να επιτύχουν συνδέσεις δεδομένων υψηλής ταχύτητας σε κάθε χώρο. Αυτή τη στιγμή χρησιμοποιούνται πάνω από 34 εκατομμύρια προσαρμογείς dLAN διεθνώς. Οι πελάτες ανακαλύπτουν με το devolo home control τις δυνατότητες του έξυπνου σπιτιού - μπορούν να τις ρυθμίσουν γρήγορα, να επεκταθούν όπως επιθυμούν και να ελέγχουν άνετα το σπίτι τους χρησιμοποιώντας το smartphone τους. Ως συνεργάτης OEM, η devolo προσαρμόζει μεμονωμένα τα προϊόντα και τις λύσεις της στις ανάγκες των διεθνών εταιρειών τηλεπικοινωνιών. Στον επαγγελματικό τομέα, η μετατροπή της υποδομής παροχής ηλεκτρικής ενέργειας παρέχει πρόσθετες ευκαιρίες. Οι λύσεις devolo μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την παρακολούθηση και τον έλεγχο των νέων έξυπνων δικτύων σε πραγματικό χρόνο καθώς και για την εφαρμογή εντελώς νέων υπηρεσιών. Η devolo ιδρύθηκε το 2002 και σήμερα απασχολεί περίπου 300 άτομα. Ο ηγέτης στην παγκόσμια αγορά Powerline αντιπροσωπεύεται από τις δικές του θυγατρικές και από συνεργάτες σε 19 χώρες. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την devolo και τα τρέχοντα προϊόντα της θα βρείτε στο www.devolo.gr και στο www.youtube.com/devolo