Δελτία τύπου

Έκθεση / 07.03.2014

Η devolo στην Light+Building 2014 με πρεμιέρα για τα devolo Home Control και νέες λύσεις Powerline για εξειδικευμένους εμπόρους ηλεκτρονικών

devolo

Άαχεν, 7 Μαρτίου 2014 - Η devolo AG συμμετέχει στην έκθεση Light + Building 2014 (Φρανκφούρτη 30/3-4/4/2014) όπου θα παρουσιάσει λύσεις Powerline για εξειδικευμένους εμπόρους ηλεκτρονικών. Ο παγκόσμιος ηγέτης στον τομέα PLC θα παρουσιάσει για πρώτη φορά στους εμπορικούς επισκέπτες τις λύσεις της για τα έξυπνα σπίτια, devolo Home Control. Το νέο χαρτοφυλάκιο επικεντρώνεται στην ευκολία, τόσο στη λειτουργία όσο και στην εγκατάσταση και επέκταση. Στον τομέα του Powerline, θα παρουσιαστούν νέες λύσεις για εύκολη δικτύωση μέσω ηλεκτρικού ρεύματος με το dLAN®650. Οι προσαρμογείς dLAN® Wi-Fi θα βρίσκονται στο επίκεντρο μαζί με τα νέα μοντέλα dLAN® 650+ και dLAN® 650 triple+.

Εισαγωγή στο devolo Home Control για έξυπνα σπίτια

Η νέα σειρά προϊόντων Home Control της devolo για τα έξυπνα σπίτια περιλαμβάνει όλα τα βασικά πεδία εφαρμογής για έξυπνες κατοικίες και χάρη στον ευέλικτο σχεδιασμό της μπορεί να προσαρμόζεται σε κάθε σπίτι. Η σειρά εστιάζει κυρίως στην ασφάλεια και στον έλεγχο, καλύπτοντας τις βασικές απαιτήσεις σε ένα έξυπνο σπίτι, ενώ δεν παραλείπει και την αποτελεσματική χρήση της ενέργειας που πλέον είναι ένας σημαντικός παράγοντας. Η εταιρεία προωθεί την ανάπτυξη της σειράς devolo Home Control ως ανεξάρτητο χαρτοφυλάκιο προϊόντων, αλλά παράλληλα με τους δημοφιλείς προσαρμογείς dLAN® Powerline. Όπως και με τις λύσεις Powerline η devolo βασίζει τη σειρά home control στην ανοικτή αρχιτεκτονική κατά τα διεθνή πρότυπα. Στα πλαίσια της Light + Building 2014, θα παρουσιάσει για πρώτη φορά το νέο χαρτοφυλάκιο Home Control ως βάση για μελλοντικά επιχειρηματικά έργα σε εμπορικούς επισκέπτες.

Το χαρτοφυλάκιο Powerline και για επαγγελματίες

Η devolo δημιούργησε επίσης ένα επιτυχημένο χαρτοφυλάκιο προϊόντων για το εξειδικευμένο εμπόριο ηλεκτρονικών με βάση το dLAN®. Η γκάμα των προϊόντων απευθύνεται τόσο σε ιδιώτες τελικούς πελάτες όσο και για εμπόρους.

dLAN® 650 - To ταχύτερο οικιακό δίκτυο Powerline

Σστα πλαίσια της Light+Building θα παρουσιαστούν και οι νέοι προσαρμογείς dLAN® 650+ και dLAN® 650 triple+ με ταχύτητες μεταφοράς μέχρι και 600 Mbps. Οι δύο νέοι προσαρμογείς βασίζονται στην range+ Technology (εν αναμονή διπλώματος ευρεσιτεχνίας), η οποία παρέχει εντυπωσιακά καλύτερες επιδόσεις σε οικιακά δίκτυα χάρη στην πρόσθετη χρήση της γείωσης. Οι δύο προσαρμογείς ενσωματώνουν επίσης ηλεκτρική πρίζα ρεύματος με φίλτρο, ενώ ο dLAN® 650 + παρέχει gigabit θύρα LAN και ο dLAN® 650 triple+ τρεις θύρες δικτύου gigabit.

Το Powerline συναντά το Wi-Fi για τέλεια δικτύωση στο σπίτι και στο γραφείο

Το χαρτοφυλάκιο των προϊόντων dLAN® περιλαμβάνει επίσης δύο λύσεις Wi-Fi που βασίζονται στο Powerline. Πρόκειται για τον προσαρμογέα dLAN® pro 500 Wireless+ που εξασφαλίζει την πλήρη ασύρματη σύνδεση σε επαγγελματικούς χώρους. Ο προσαρμογέας διαθέτει τρεις θύρες Ethernet και Wi-Fi N με κεραίες σε διάταξη MIMΟ, αλλά και ηλεκτρική πρίζα ρεύματος με αντιπαρασιτικό φίλτρο, που επιτρέπει άμεση σύνδεση τερματικών συσκευών ή πολύπριζα. Ο προσαρμογέας επιτρέπει τη σύνδεση ασύρματων τερματικών συσκευών, όπως smartphones, ταμπλέτες και φορητούς υπολογιστές, οπουδήποτε και με απόλυτη ευκολία. Ο dLAN® 500 pro Wireless+ ρυθμίζεται και διαχειρίζεται μέσω του dLAN® AVpro manager, ένα υψηλής απόδοσης εργαλείο απομακρυσμένης διαχείρισης που προσφέρει πολύτιμη υποστήριξη στους διαχειριστές για τη διαμόρφωση και τη διατήρηση του δικτύου Powerline. Ο dLAN® 500 WiFi έχει σχεδιαστεί ως μια οικονομικά αποδοτική λύση για ασύρματη σύνδεση στο σπίτι που υποστηρίζει και το πρότυπο Wi-Fi N, προσφέροντας έτσι δικτυακή σύνδεση και σε συσκευές με καλώδια.

Λύσεις devolo OEM για την αποτελεσματική ενσωμάτωση Powerline

Η devolo παρέχει υψηλό επίπεδο ανάπτυξης και παραγωγής τεχνογνωσίας, στο πλαίσιο των OEM projects για διάφορους κατασκευαστές. Οι λύσεις devolo Home Control αλλά και οι προσαρμογείς Powerline θα βρίσκονται στο επίκεντρο κατά τη διάρκεια της Light+Building 2014 και πολλές γνωστές εταιρείες από τον τομέα των τηλεπικοινωνιών και όχι μόνο, εμπιστεύονται τις λύσεις Powerline της devolo για την κατασκευή των PLC προϊόντων τους.

Η ομάδα της devolo θα χαρεί να σας παρουσιάσει όλα τα νέα προϊόντα της στα πλαίσια της επίσκεψής σας στην Light+Building 2014! Θα βρίσκεται στο περίπτερο C56, αίθουσα 9.0. Ο Walter Krott, Business Development Manager για Project Business (walter.krott@devolo.de) μπορεί να απαντήσει στις ερωτήσεις σας.