Δελτία τύπου

ιδιώτες πελάτες / 12.01.2016

Η devolo εξασφαλίζει αύξηση απόδοσης 20% σε όλα τα μοντέλα της σειράς devolo dLAN® 1200 με δωρεάν αναβάθμιση firmware

devolo
Σημαντική αύξηση της ταχύτητας στην τρέχουσα σειρά των προσαρμογέων devolo dLAN® 1200®, φέρνει το νέο δωρεάν firmware update. Νέοι αλλά και υφιστάμενοι πελάτες μπορούν να βελτιώσουν τις επιδόσεις των προσαρμογέων τους μέχρι και 20%, σε οποιοδήποτε μοντέλο της σειράς dLAN® 1200. Επιπλέον, βελτιώνονται περαιτέρω η ασύρματη λειτουργία WiFi και η σταθερότητα του κορυφαίου μοντέλου της σειράς, dLAN® 1200+ WiFi ac.

20% αύξηση απόδοσης σε όλους τους προσαρμογείς της σειράς devolo dLAN® 1200

Το νέο firmware update, που είναι άμεσα δωρεάν διαθέσιμο προς download (www.devolo.de) , αυξάνει κατά μέσο όρο 20% το εύρος ζώνης του devolo dLAN® 1200+ και dLAN® 1200+ WiFi ac. Επιπλέον με την εγκατάστασή του αυξάνει σημαντικά την απόδοση σε Powerline των κορυφαίων προσαρμογέων της σειράς, dLAN® 1200+ WiFi ac, ενώ βελτιώνει περαιτέρω τη λειτουργία και σταθερότητα του ασύρματου σήματος.

Αναβάθμιση του Powerline LED status display

Το νέο όριο στο Powerline LED που ανάβει κόκκινο αντί για λευκό, όταν επισημαίνει την κακή σύνδεση, έχει οριστεί πλέον στα 20 Mbps (από τα 8 Mbps) και στα δύο μοντέλα της σειράς. Η devolo προχώρησε στην αλλαγή αυτή αντιλαμβανόμενη τις αυξημένες απαιτήσεις που έχει ένα σύγχρονο οικιακό δίκτυο.

Αυτόματη ενημέρωση του λογισμικού devolo Cockpit

Η devolo προσφέρει το λογισμικό "devolo Cockpit» ως μία εργονομική εναλλακτική λύση για αυτόματη λήψη και εγκατάσταση της αναβάθμισης του firmware. Το λογισμικό διατίθεται δωρεάν για τους πελάτες της devolo στο www.devolo.de και προσφέρει πολλές πρόσθετες λειτουργίες, όπως η παρακολούθηση της ποιότητας της σύνδεσης μεταξύ των μεμονωμένων προσαρμογέων dLAN®. Εκτός από τις χρήσιμες συμβουλές για την αύξηση του εύρους ζώνης, το devolo Cockpit ενημερώνει αυτόματα το firmware σε όλους τους προσαρμογείς dLAN® που βρίσκονται εγκατεστημένοι σε ένα οικιακό δίκτυο, επιτρέποντας στο χρήστη να απολαύσει το δίκτυο Powerline του μετά την απλή εγκατάσταση του, με τη γνώση ότι το σύστημά του θα είναι πάντα ενημερωμένο με το πιο πρόσφατο λογισμικό.

Τιμές και διαθεσιμότητα: Σειρά devolo dLAN® 1200

Οι προσαρμογείς dLAN® 1200+ και dLAN® 1200+ WiFi ac διατίθενται από ένα ευρύ δίκτυο καταστημάτων σε όλη την Ελλάδα. Η προτεινόμενη λιανική τιμή των μεμονωμένων προσαρμογέων είναι 74.90€ και 129.90€ αντίστοιχα, ενώ τα Starter Kits των νέων αυτών προσαρμογέων Powerline διατίθενται στα 129.90€ και 189.90€ (συμπεριλαμβανομένου το ΦΠΑ).

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την devolo και τα τρέχοντα προϊόντα της θα βρείτε στο www.devolo.gr, στο Facebook/devolo hellas και στο www.youtube.com/devolo