Δελτία τύπου

ιδιώτες πελάτες / 19.03.2021

Η devolo ανακοινώνει τη νέα συνεργασία της με τη Sigma Security

Η devolo ανακοινώνει τη νέα συνεργασία της με τη Sigma Security

Η devolo Greece ανακοινώνει τη συνεργασία της με τη Sigma Security για μέγιστη ασφάλεια του χώρου σας. Πλέον δεν θα υπάρχει πιο ασφαλής χώρος από το σπίτι σας ή την επιχείρησή σας, χάρη στις ολοκληρωμένες λύσεις που παρέχουν οι δύο εταιρίες ώστε να είστε πάντα συνδεδεμένοι, ταυτόχρονα προστατευμένοι και θωρακισμένοι.

Θωρακίστε το σπίτι και το δίκτυό σας

Συνδυάζοντας τα προϊόντα ασφαλείας της Sigma Security με τις λύσεις Powerline της devolo μπορείτε να είστε σίγουροι για την ασφάλεια του χώρου σας και του δικτύου σας. Πλέον μπορείτε να επεκτείνετε την ασφάλεια στο σπίτι ή την επιχείρηση και να παρακολουθείτε live τις κάμερες ασφαλείας, να λαμβάνετε ενημερώσεις για ανεπιθύμητες επισκέψεις στην πόρτα του σπιτιού σας, κ.α.

Τα προϊόντα της devolo εξοπλίζονται πάντα με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας για να παρέχουν την ασφάλεια που χρειάζεστε για να έχετε ένα ασφαλές και ισχυρό δίκτυο. Η ευρεία γκάμα προσαρμογέων devolo προσφέρει υπερσύγχρονες λειτουργίες προστασίας, όπως κρυπτογράφηση 128 bit AES καθώς και τα πιο πρόσφατα πρότυπα ασφαλείας WPA3/WPA2 της WiFi Alliance. Οι σύγχρονες λειτουργίες Mesh WiFi καθιστούν τη σύνδεση ιδιαίτερα ισχυρή, σταθερή και αξιόπιστη. Όλοι οι προσαρμογείς ελέγχουν αυτόματα τη διανομή δεδομένων και διασφαλίζουν ότι οι τελικές συσκευές  και τα συστήματα ασφαλείας επικοινωνούν πάντα με το πιο δυνατό σημείο πρόσβασης.

Από την άλλη, όσο σημαντική είναι η ασφάλεια στο διαδίκτυο, τόσο σημαντική είναι και η ασφάλεια στο σπίτι. Η Sigma Security ιδρύθηκε το 1977 και σήμερα είναι µία από τις μεγαλύτερες εταιρείες στο χώρο των συστημάτων ασφαλείας στην Ελλάδα. Παρέχει στους πελάτες της τα πιο προηγμένα συστήματα συναγερμού και πυρασφάλειας, καθώς και κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης (CCTV) και ελεγχόμενη πρόσβαση.

Άριστη συνεργασία, μέγιστη ασφάλεια

Με τη συνεργασία των δύο εταιρειών, σε κάθε νέα εγκατάσταση συστημάτων ασφαλείας από την Sigma Security μπορείτε να προμηθεύεστε τα κατάλληλα προϊόντα Powerline της devolo ώστε να έχετε ένα ολοκληρωμένο πακέτο υπηρεσιών σύμφωνα με όσα θα σας συμβουλέψουν οι ειδικοί της εταιρείας.

«Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για τη συνεργασία μας με τη Sigma Security. Χάρη στην ευρεία γκάμα των προϊόντων devoloκαι στην μεγάλη ποικιλία λύσεων ασφάλειας της Sigma, παρέχουμε μεγαλύτερη ευελιξία στους συνεργάτες και εγκαταστάτες της για τη δημιουργία ολοκληρωμένων και αποδοτικά δικτυωμένων συστημάτων. Η επιλογή της devoloως στρατηγικός συνεργάτης της Sigma, είναι ακόμα μια επιβεβαίωση για εμάς για την υψηλή ποιότητα και απόδοση των βραβευμένων προϊόντων μας», δήλωσε η Μαρία Καπελάκη, Country Manager της devolo για Ελλάδα και Κύπρο.

«Με μεγάλη μας χαρά καλωσορίζουμε τη devolo στα ράφια μας σχεδιάζοντας και στοχεύοντας από κοινού σε μια μοναδική Β2Β αγοραστική εμπειρία. Η ευρεία παλέτα προϊόντων σε συνδυασμό με την ποιότητα και την αξιοπιστία ενισχύουν το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα των εγκαταστατών μας και δίνουν ολοκληρωμένες λύσεις για όλες τις απαιτήσεις των τελικών χρηστών», δήλωσε ο Παναγιώτης Καμπισιούλης, Γενικός Διευθυντής της Sigma Security.