Δελτία τύπου

ιδιώτες πελάτες / 07.12.2016

devolo for family: Κάθε πρόταση είναι ένα δώρο για την οικογένεια

devolo
Η devolo, η ηγέτιδα εταιρεία στην παγκόσμια αγορά powerline, παρουσιάζει μία ολοκληρωμένη σειρά προϊόντων, ιδανική για κάθε σύγχρονη ελληνική οικογένεια η οποία εργάζεται, ενημερώνεται και ψυχαγωγείται στο σπίτι. Το Internet πλέον είναι αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας κάθε μοντέρνας οικογένειας και η devoloείναι η εταιρεία που έχει κατανοήσει πλήρως της ανάγκες της. Γιατί δώρο είναι η ευκολία της ζωής στο σπίτι που προσφέρεται μέσα και από τα τεχνολογικά προϊόντα τηςdevolo.

Η devolo είναι ηγέτιδα εταιρεία στο χώρο της, όχι μόνο επειδή δημιουργεί προϊόντα τα οποία είναι τεχνολογικά ανώτερα, αλλά γιατί αφουγκράζεται τις ανάγκες μιας σύγχρονης οικογένειας, ενός μοντέρνου σπιτιού, συνδυάζοντας τα υψηλά τεχνολογικά στάνταρ με την απλότητα της χρήσης τους. Οι γιορτινές μέρες για μια οικογένεια, σημαίνουν χριστουγεννιάτικο κλίμα, διασκέδαση, δώρα. Αν υποθέσουμε ότι ένα μοντέρνο σπίτι διαθέτει Internet, συσκευές multimedia, τότε ίσως το καλύτερο δώρο είναι να μπορούν να συνδυαστούν μεταξύ τους όλες οι συσκευές, εύκολα και γρήγορα. Δώρο για τον πατέρα είναι το απεριόριστο και αναπόσπαστο σήμα Internet για να παρακολουθεί την πορεία της δουλειάς τουακόμη και αυτές τις γιορτινές ημέρες. Δώρο για τη μητέρα είναι να μην υπάρχουν επιτέλους καλώδια σε όλους τους χώρους του σπιτιού. Δώρο για τα παιδιά είναι να μη χάνουν το σήμα WiFi στο smartphone, στο tablet, στην αγαπημένη τους κονσόλα, τις ώρες διασκέδασης με τους φίλους. Γιατί το μυστικό της επιτυχίας της devoloείναι ότι μπορεί να καταλάβει τις απαιτήσεις του σήμερα και να τις προσαρμόσει ιδανικά.Φέτος τα Χριστούγεννα λοιπόν, βάλτε μία κάλτσα κοντά στο δέντρο που στολίσατε, γιατί η devolo με τα τεχνολογικά προηγμένα προϊόντα της, μπορεί να είναι ο "άγιος Βασίλης" για όλη την οικογένεια.

Η μαμά θέλει Internet αλλά χωρίς καλώδια και ο μπαμπάς υψηλές ταχύτητες παντού

Τόσο ο προσαρμογέας devolo dLAN® 550+ WiFi όσο και ο devolo dLAN® 1200+ WiFi acαποτελούν δύο προτάσεις που μπορούν να κάνουν αυτές τις μέρες πιο γιορτινές από ποτέ αφού μπορούν να συνδέσουν απρόσκοπτα και ασύρματα στο Internet, υπολογιστές, έξυπνες τηλεοράσεις, κονσόλες παιχνιδιώνκαι άλλες έξυπνες συσκευές.Ο devolo dLAN® 550+ WiFi χρησιμοποιεί το Powerline δηλαδή την κοινή γραμμή ρεύματος για να επιτύχει δυναμικότητα μεταφοράς δεδομένων έως και 500 Mbps, ενώ αντίστοιχα ο 1200+ WiFi ac φθάνει το 1200 Μbps. Χάρη στην ενσωματωμένη πρίζα με αντιπαρασιτικό φίλτρο, ο χρήστης δεν χρειάζεται να θυσιάσει καμία πρίζα στον χώρο του. Επιπλέον η λειτουργία γονικού ελέγχου, επιτρέπει τον χρονικό περιορισμό χρήσης του Internet, ιδανικό για να ελέγχουμε την αλόγιστη χρήση από παιδιά!Οι προσαρμογείς της devolo είναι πανεύκολοι στην εγκατάστασή τους. Απλά τοποθετήστε τον πρώτο προσαρμογέα devolo σε μια διαθέσιμη πρίζα ρεύματος και συνδέστε τον με το router μέσω του διαθέσιμου καλωδίου Ethernet. Στη συνέχεια, συνδέστε το δεύτερο προσαρμογέα devolo σε μια πρίζα ρεύματος στην επιθυμητό δωμάτιο και τελειώσατε.

Η επέκταση του σήματος Internet για τα παιδιά που παίζουν online

Ηdevoloδίνει τη δυνατότητα σε όλους τους χρήστες Internetστο σπίτι να έχουν το ίδιο δυνατό σήμα χωρίς διακοπές. Αυτό επιτυγχάνεται εύκολα με τον devoloWiFiRepeaterac, ο οποίος ουσιαστικά μεταφέρει το σήμα του router και χρησιμοποιεί τόσο το εύρος των 2,4 GHzόσο και αυτό των 5 GHz για τη μετάδοση των δεδομένων (WiFi-n, WiFi-ac). Ο devolorepeater, λειτουργεί άψογα τόσο με παλαιότερους όσο και με νέας γενιάς φορητούς υπολογιστές, smartphones και tablets, μέσα από ένα συμπαγές και κομψό σχεδιασμό.Είναιεξοπλισμένοςμεμίαπρακτική λειτουργίαWPSπου βοηθά το χρήστη στην εγκατάστασή του και με την οποία λαμβάνει τα δεδομένα διαμόρφωσης από τονrouter με το πάτημα ενός κουμπιού. Οdevolo WiFi Repeater ac παρέχει επιπλέον θύρα και Gigabit LAN για σύνδεση διαφόρων συσκευών στο Internet, όπως PCs, streaming boxes και κονσόλες παιχνιδιών ακόμη και όταν αυτές δεν διαθέτουν ικανότητα ασύρματης σύνδεσης. Ιδανικός λοιπόν «σύντροφος» για το παιδί που παίζει στο δωμάτιο του.

Τιμές και διαθεσιμότητα

Ο προτεινόμενες τιμές λιανικής για το devolo dLAN® 550+ WiFi διατίθεται στην τιμή των 89,90 ευρώ και το 550+ WiFi StarterPack κοστίζει 99,90 ευρώ.devolodLAN® 1200+ ή dLAN® 1200+ WiFiacstarterkit είναι αντίστοιχα 139.90 ευρώ και 169,90 ευρώ και για τους μεμονωμένους προσαρμογείς 74,90 ευρώ και 129,90 ευρώ αντίστοιχα. Ο devolo WiFi Repeater ac έχει προτεινόμενη λιανική τιμή των 69.90 ευρώ. Όλα τα προϊόντα devolo καλύπτονται από τριετή εγγύηση.Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την πλήρη γκάμα των προϊόντων devolo, επισκεφθείτε την ηλεκτρονική διεύθυνση www.devolo.gr

Σχετικά με την devolo Consumer Business Η devolo Consumer Business, προσφέρει καινοτόμες και εύκολες λύσεις για το σύγχρονο δικτυωμένο σπίτι. Με τα προϊόντα dLAN® Powerline, η devolo είναι μία από τις κορυφαίες ευρωπαϊκές εταιρείες που δραστηριοποιείται στον τομέα των λύσεων Powerline. Η τεχνολογία dLAN®, εκμεταλλεύεται την υφιστάμενη καλωδίωση, όπως είναι αυτή του ηλεκτρικού ρεύματος για τη δημιουργία ευέλικτων δικτύων μεταφοράς δεδομένων. Οι λύσεις Powerline, χρησιμοποιούνται τόσο σε οικιακούς όσο και σε χώρους επιχειρήσεων, αφού οι προσαρμογείς είναι εύκολοι στην εγκατάσταση και χρήση, χωρίς ο πελάτης να διαθέτει τεχνικές γνώσεις. Η devolo επενδύει τους πόρους της στην έρευνα και ανάπτυξη, καθώς και στη βελτίωση της τεχνολογίας dLAN® μέσα από δικές της πατενταρισμένες λύσεις. Από το 2009, κατέχει ηγετική θέση παγκοσμίως, μεταξύ των κορυφαίων επιχειρήσεων, στην αγορά των λύσεων Powerline, με πολλαπλές διακρίσεις και βραβεία από δοκιμές στις οποίες έχουν λάβει μέρος τα 29 και πλέον εκατομμύρια προϊόντα που έχει διαθέσει ήδη με επιτυχία στην αγορά μέχρι σήμερα. Με τα HomeControl η devolo προτείνει λύσεις για το έξυπνο σπίτι που μπορεί κανείς να εγκαταστήσει μόνος του. Η νέα σειρά προϊόντων βασίζεται στο πρότυπο Z-Wave® και μετατρέπει κάθε σπίτι σε SmartHome, εύκολα, με ασφάλεια και εξοικονομώντας ενέργεια. Με συνεχείς δράσεις, η devolo στέκεται με υπευθυνότητα δίπλα στους πελάτες, στους συνεργάτες της αλλά και στο περιβάλλον.

Σχετικά με την devolo AG Η devoloAG, είναι μία από τις κορυφαίες παγκοσμίως εταιρείες που δραστηριοποιείται στον τομέα των λύσεων Powerline. Ο πυρήνας των προϊόντων της εταιρείας, στηρίζεται στην τεχνολογία dLAN®, που εκμεταλλεύεται την υφιστάμενη καλωδίωση του ηλεκτρικού ρεύματος για τη δημιουργία ευέλικτων δικτύων μεταφοράς δεδομένων. Οι λύσεις Powerline, χρησιμοποιούνται τόσο σε οικιακούς όσο και σε χώρους επιχειρήσεων, σε έξυπνα σπίτια, σε machine-to-machine επικοινωνία, InternetofThings, αλλά και smartgrid. Εκεί όπου οι συμβατικές τεχνολογίες υπολείπονται, η devolo δημιουργεί νέα δυναμικά μονοπάτια. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την devolo και τα τρέχοντα προϊόντα της θα βρείτε στο www.devolo.gr και στο www.youtube.com/devolo.