Δελτία τύπου

ιδιώτες πελάτες / 28.11.2019

devolo Access Point One: μια συσκευή, τέσσερεις «πόρτες» στον κόσμο του Internet

devolo Access Point One: μια συσκευή, τέσσερεις «πόρτες» στον κόσμο του Internet

Αθήνα, 11 Δεκεμβρίου 2019 – Σήμερα, σε συνέντευξη τύπου, ανακοινώθηκε από την ηγέτιδα εταιρία στα Powerline, τη devolo, το νέο Access Point One. Streaming 4K βίντεο, online gaming με φίλους και σερφάρισμα στο Internet: μια σταθερή, αστραπιαία σύνδεση Wi-Fi και LAN είναι απαραίτητη στην καθημερινότητα για μια μοντέρνα οικιακή ψυχαγωγία. Το  Access Point One της devolo κλείνει τα κενά στο Wi-Fi, προσφέρει τέσσερεις θύρες LAN για συσκευές multimedia και εγκαθίσταται γρήγορα και εύκολα.

Το δελτίο τύπου περιλαμβάνει:

  • Ισχυρό Wi-Fi
  • Τέσσερεις θύρες LAN για σταθερές multimedia συσκευές
  • True plug & play
  • Τιμές και διαθεσιμότητα

Ισχυρό Wi-Fi

Σε πολλά καινούρια κτήρια, κάθε δωμάτιο έχει πρίζα δικτύου, αλλά κανένα δεν έχει κάποιο Wi-Fi access point. Σας παρουσιάζουμε το ταχύτατο Access Point One Wi-Fi hotspot της devolo: η 2-σε-1 λύση για ισχυρό Wi-Fi και ενσύρματες συνδέσεις LAN.

 

Μοντέρνο και κομψό, αυτό το access point γίνεται εύκολα μέρος ενός δικτύου μόλις συνδεθεί σε μια θύρα LAN. Στη συνέχεια παρέχει Wi-Fi υψηλών αποδόσεων για τελικές συσκευές με ταχύτητες έως 1,733 Mbps (4x4 MIMO) χρησιμοποιώντας 802.11ac και έως 300 Mbps χρησιμοποιώντας 802.11n (2x2 MIMO). Συνολικά έξι κεραίες δημιουργούν ισχυρή κάλυψη Wi-Fi στα 5 GHz και 2.4 GHz bands.

 

Με το ταχύτατο Access Point One Wi-Fi hotspot της devolo, ανοίγουν οι δυνατότητες για την απόλυτη multimedia εμπειρία, από βίντεο streaming υψηλής ποιότητας μέχρι αστραπιαίο online gaming.

Τέσσερεις θύρες LAN για σταθερές συσκευές multimedia

Η devolo κάνει ένα βήμα πιο μπροστά με το Access Point One, προσφέροντας μια χαμηλότερη τιμή σε συνδυασμό με ταχύτατο Wi-Fi και full-fledged λειτουργικότητα switch. Ακόμα, κάποιες τερματικές συσκευές μπορούν να συνδεθούν με το οικιακό δίκτυο μέσω καλωδίου Ethernet χρησιμοποιώντας μια από τις τέσσερεις θύρες. Αυτός είναι και ο ιδανικός τρόπος να συνδεθούν συσκευές όπως μια smart TV ή μια κονσόλα gaming στο Internet. Η πρόσθετη θύρα gigabit προορίζεται για σύνδεση με το καλώδιο του δικτύου. Το devolo Access Point One είναι ιδανικό για το «βασίλειο» του home entertainment.

True plug & play

Η εγκατάσταση είναι απλή. Πρώτα συνδέετε το devolo Access Point One στην πρίζα. Έπειτα, συνδέετε την θύρα gigabit με το δίκτυό σας μέσω καλωδίου LAN. Είστε έτοιμοι!

 

Αν το επιθυμείτε, η λειτουργία WPS μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να έχετε απόλυτη πρόσβαση μέσω Wi-Fi σε όλο το σπίτι.

 

Δεν χρειάζεται να είστε ειδικός στην τεχνολογία για να απολαύσετε την πολυτέλεια του plug-and-play. Γρήγορο, απλό και ολοκληρωμένο: έτσι φτάνει το γρήγορο Internet στο σπίτι με το Access Point One.

Τιμές και διαθεσιμότητα

Το devolo Access Point One είναι τώρα διαθέσιμο online, καθώς και στα συνεργαζόμενα καταστήματα. Η προτεινόμενη λιανική τιμή είναι 119,90 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ).

 

Η devolo παρέχει εγγύηση κατασκευαστή τριών ετών για τις συσκευές της. Σε περίπτωση βλάβης εντός της εγγύησης γίνεται άμεση αντικατάσταση του προϊόντος. Η τεχνική υποστήριξη παρέχεται Δε - Πα από 09:00 έως 17:00, στα ελληνικά, στο τηλ. 22210 84387 με χρέωση αστικής κλήσης από σταθερό τηλέφωνο. Η τιμή διαφοροποιείται για κλήσεις από το εξωτερικό.


Πατήστε φωτογραφίες