Δελτία τύπου

Επιχείρηση / 16.04.2015

Αποκλειστική διάθεση των business προϊόντων devolo στην ΚΑΥΚΑΣ Α.Ε.

devolo

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε από την devolo Ελλάδος η εκπαίδευση του προσωπικού πωλήσεων της Β. ΚΑΥΚΑΣ Α.Ε.. Η εκπαίδευση περιελάμβανε, τόσο τα business, όσο και τα consumer προϊόντα που διαθέτει η devolo στην Ελλάδα. Επιπλέον στα πλαίσια της διεύρυνσης της συνεργασίας που ξεκίνησε η devolo με την εταιρεία Β. ΚΑΥΚΑΣ Α.Ε. το 2014, η Β. ΚΑΥΚΑΣ Α.Ε. αναλαμβάνει την αποκλειστική διάθεση των business προϊόντων της devolo.

Εκπαίδευση του προσωπικού πωλήσεων της Β. ΚΑΥΚΑΣ Α.Ε.

Εντατική εκπαίδευση πάνω στα προϊόντα δικτύωσης devolo πραγματοποίησαν πρόσφατα στελέχη της devolo Ελλάδος στο προσωπικό πωλήσεων της αλυσίδας καταστημάτων της εταιρείας Β. ΚΑΥΚΑΣ Α.Ε. που δραστηριοποιείται στην αγορά του ηλεκτρολογικού υλικού και φωτισμού, διαθέτοντας όλη την γκάμα των λύσεων Powerline, μέσα από το ομώνυμο εκτεταμένο δίκτυο καταστημάτων σε όλη την Ελλάδα. Τα στελέχη της Β. ΚΑΥΚΑΣ Α.Ε. συμμετείχαν στην πολύωρη εκπαίδευση, είτε μέσω Internet, είτε με τη φυσική τους παρουσία, στο κέντρο εκπαίδευσης της εταιρείας ΚΑΥΚΑΣ στο Μενίδι της Αττικής. H εκπαίδευση περιελάμβανε όλα τα τεχνικά και θεωρητικά πεδία που καλύπτουν την τεχνολογία powerline των προϊόντων devolo, αλλά και τις τεχνικές προδιαγραφές λειτουργίας των προϊόντων dLan της devolo. H εντατική εκπαίδευση ολοκληρώθηκε με ένα οn line ερωτηματολόγιο το οποίο κλήθηκαν να απαντήσουν όλοι οι συμμετέχοντες.

Αποκλειστική διάθεση των business προϊόντων devolo στη Β. ΚΑΥΚΑΣ Α.Ε.

 

Η συνεργασία της devolo με την εταιρεία ΚΑΥΚΑΣ ξεκίνησε τον Ιούνιο του 2014, με τη διάθεση των προϊόντων Powerline, μέσα από το ευρύ δίκτυο καταστημάτων του δικτύου της δεύτερης. Ένα σχεδόν χρόνο μετά τη συνεργασία, αυτή επεκτείνεται και η ΚΑΥΚΑΣ αναλαμβάνει την αποκλειστική διάθεση της επαγγελματικής σειράς προϊόντων dLAN® Powerline Networking της γερμανικής devolo. Έτσι από τα μέσα Απριλίου, τα παρακάτω προϊόντα business θα μπορούν οι επαγγελματίες του χώρου να τα προμηθεύονται από το εκτεταμένο δίκτυο της ΚΑΥΚΑΣ.

  • dLAN® 200 AVpro DINrail Powerline
  • dLAN® 500 AVpro UNI Powerline
  • dLAN® 500 AVpro+ Powerline
  • dLAN® 500 AVpro+ Starter Kit Powerline
  • dLAN® pro 500 Wireless+ Powerline
  • dLAN® pro 500 Wireless+ Starter Kit Powerline