Οι τομείς των επιχειρηματικών μας πελατών και λύσεις για κλάδους δραστηριότητας

Smart Grid - Το έξυπνο δίκτυο ρεύματος του αύριο.

devolo Smart Grid: είμαστε οι κατασκευαστές της υλικής υποδομής του έξυπνου δικτύου ρεύματος (Smart Grid). Προσφέρουμε ένα κεντρικό σημείο διάθεσης ολοκληρωμένων λύσεων επικοινωνίας και ασφάλειας. Τεχνολογικά πρωτοπόροι, είμαστε εδώ και πολλά χρόνια σε ηγετική θέση παγκόσμια στον τομέα του Powerline και ένας αξιόπιστος εταίρος παρόχων ενέργειας και φορέων παροχής ενέργειας, και εκμετάλλευσης δικτύων και διαχείρισης σημείων μέτρησης παροχών. Ένας σημαντικός εταίρος για τις έξυπνες απαιτήσεις του μέλλοντος.

Εξατομικευμένες λύσεις για τους εταίρους μας στον τηλεπικοινωνιακό κλάδο

Με εμπειρία άνω των 15 ετών, παρέχουμε εξατομικευμένες λύσεις για ειδικές απαιτήσεις σε διάφορες χώρες και σας βοηθούμε να αναπτύξετε την καλύτερη λύση για τους πελάτες σας. 

Κάνουμε τις ασφαλιστικές εργασίες έξυπνες

Ο ασφαλιστικός κλάδος μεταμορφώνεται, η ψηφιοποίηση αναδιαμορφώνει εκ των θεμελίων τα δοκιμασμένα από τον χρόνο επιχειρηματικά μοντέλα. Οι ασφαλιστικές εταιρείες αποκτούν τώρα την ευκαιρία να επανατοποθετηθούν στο ανταγωνιστικό πεδίο σε νέα βάση, και να μετατραπούν από διακανονιστές ζημιών σε φορείς που συντελούν στην αποφυγή των ζημιών και συντρόφους στην καθημερινότητα των ασφαλισμένων. Η βάση για όλα αυτά: έξυπνες προσφορές ασφαλιστικών λύσεων. Ένας συνδυασμός έξυπνων τεχνολογιών, εξατομικευμένων ασφαλιστικών πακέτων και υπηρεσιών για έκτακτες περιπτώσεις. Για περισσότερη ασφάλεια, αυξημένη αποφυγή ζημιών, στενότερες σχέσεις με τους πελάτες - και φυσικά προσαυξημένο κύκλο εργασιών.

Χαρίζουμε έναν ενεργειακό κόμβο στην επιχείρησή σας

Η devolo προσφέρει στους καταναλωτές ενέργειας εξατομικευμένες λύσεις για την ταχεία και χωρίς περιπλοκές είσοδό τους στη μελλοντική αγορά του Smart Home. Επεκτείνοντας το φάσμα των παρεχόμενων υπηρεσιών τους χάρη στο devolo Home Control, οι πάροχοι ενέργειας αυξάνουν τη θελκτικότητα των προσφερόμενων λύσεών τους, προσφέροντας υπηρεσίες με αυξημένη προστιθέμενη αξία στους πελάτες τους. Η λύση Smart Home της devolo είναι η ιδανική απάντηση στο ερώτημα πώς μπορεί κανείς να κερδίζει νέους πελάτες και να τους διατηρεί.

Λύσεις Business για επαγγελματική χρήση

Από παραδοσιακές επιχειρήσεις έως start-up – κάθε επιχείρηση έχει να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις του δικού της σεναρίου δικτύωσης. Στα παλιά κτίρια, συχνά η μόνη δυνατότητα είναι ασύρματα δίκτυα ή η τεχνολογία Powerline. Εμείς σας προσφέρουμε λύσεις δοκιμασμένες, αξιόπιστες, ασφαλείς και ευκολόχρηστες, καλύπτοντας από το πιο μικρό σημείο πρόσβασης σε δεδομένα έως και το cloud.

Premium Powerline. Από την devolo - Για εξειδικευμένα καταστήματα

Από την απλή οικιακή δικτύωση έως το ισχυρό δίκτυο high end με έως και 1,2 Gbps. Γρήγορο Internet από κάθε πρίζα − χωρίς απώλεια σήματος σε ολόκληρο το σπίτι. Τόσο με LAN όσο και με WiFi.